gn77b Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 (editat) ...vezi ca mai e vama si TVA si firmele serioase nu se baga la declarat sub valoarea reala. daca ai pe cineva in USA zi-i sa-i trimita aluia si sa ti-l puna la valoare mica, doar ca mai e pragul cu "tantile" de la vama, pe care cred ca le cunosti Editat Septembrie 21, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu imi fac reclama, dar un kit de lantz 520 cu lantz RK GB520GXW cu pinioane JT e sub 650ron, merg minim 15 000km pe strada. Cesar are dreptate cu EK, cu distantierul. Insa, sa nu uitam ca toate atelierele au cum necum un deal cu vreun comerciant de consumabile, care ofera cel mai bun pret, acela-i cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 23, 2013 Admin Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Tot ca necunoscator intreb si io, asta plange pentru ca nu-i multumit de marca sau de zale? Ce marca sa fie? Editat Septembrie 23, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 e marca de barosan sef de cocalar manca-ti-as! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu imi fac reclama, dar un kit de lantz 520 cu lantz RK GB520GXW cu pinioane JT e sub 650ron, merg minim 15 000km pe strada. Cesar are dreptate cu EK, cu distantierul. Insa, sa nu uitam ca toate atelierele au cum necum un deal cu vreun comerciant de consumabile, care ofera cel mai bun pret, acela-i cel mai bun. Corect JAGI, dar ce te faci daca faci 25.000+ km pe an? Eu oricum o sa-mi iau un D.I.D. si eu pana la urma....ca n-am 14 mil de dat. Desi m-ar tenta macar Pinioanele sa le iau de la aia, si stiu ca nu mai am stres dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Corect JAGI, dar ce te faci daca faci 25.000+ km pe an? Eu oricum o sa-mi iau un D.I.D. si eu pana la urma....ca n-am 14 mil de dat. Desi m-ar tenta macar Pinioanele sa le iau de la aia, si stiu ca nu mai am stres dupa aia. pai si care-i faza? procentual pretul pinioanelor e mic fata de cel al kitului la marcile tipice (JT Sprockets etc). nu vad de ce ai luat pinioane "high-end" cu lant "consumer". nu vad unde-i economia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 Titan vs otel nu e deloc o combinatie fericita in nici o aplicatie cu miscare relativa a pieselor din cele doua materiale, unele fata de celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Oricum o sa iau un DID la 600 si ceva ron (kit cu totul)...... E naspa sa fii sarac in RO )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate