bmw13spp Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 sal la toti!!! poate ma ajutati putin si pe mine intr-o problema : am achizitionat de 3 zile un hornet 2008....bijuterie....si nu functioneaza turometrul. DELOK -atunci knd pun contactul si face un fel de check....turometrul face o cursa completa si...atat...dupa aceea moare -exista ceva senzor defect??...poate stie cineva cum se numeste si unde se afla ms anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 sal la toti!!! poate ma ajutati putin si pe mine intr-o problema : am achizitionat de 3 zile un hornet 2008....bijuterie....si nu functioneaza turometrul. DELOK -atunci knd pun contactul si face un fel de check....turometrul face o cursa completa si...atat...dupa aceea moare -exista ceva senzor defect??...poate stie cineva cum se numeste si unde se afla ms anticipat!!!! Ai verificat toate sigurantele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw13spp Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 maine incep sa le verific. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ma gandesc ca daca era siguranta nu mai facea check-ul. Nu comunica cu motorul probabil,deci ma gandesc ca e senzorul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Nu exista siguranta dedicata pentru RPM! Nu exista senzor dedicat pentru RPM! El este citit de calculator prin impulsul de la injectoare sau bobine inductie. Problema este ori din bord,trasee electrice sau ECU. In manual ai schema instalatiei electrice unde poti verifica traseul semnalului de la ecu la bord. Din cat imi aduc aminte firul galben cu verde din mufa de la bord este semnalul rpm. Editat Septembrie 21, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Da,ai dreptate ca e din 2008,eu am ramas tot la mecanica de dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Da,ai dreptate ca e din 2008,eu am ramas tot la mecanica de dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 ECU e problema. Am întâlnit o problema identică la un CBR 600 de generaţie nouă. Rpm e calculată de ECU pe baza semnalului de la senzorul de aprindere, daca nu ma înşel. Nu ai senzor dedicat pt RPM. Se poate repara. Se pare că e o problema cu o lipitura. Pt operaţiune trebuie decupată carcasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw13spp Postat Septembrie 21, 2013 Autor Share Postat Septembrie 21, 2013 aveti dreptate...am verificat sigurantele si sunt ok joi merg la electrician si va tin la curent.....pana atunci verific firele ms la toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Februarie 10, 2019 Share Postat Februarie 10, 2019 Salut, cum ai rezolvat problema cu turometrul la hornet 2008? Am aceeași problema . multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate