danutgalati81 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 "salut dragi tovarasi si pretini" ma bate gandul sa stang niste bani de avans si la primavara-vara(cand 'oi lua carnetul) sa-mi iau motocicleta (in rate/leasing). trebuie sa fie musai noua, nu-mi trebuie viteza, nu-mi plac choperele, enduro sau carenatele. dupa multe cautari pe internet pot sa zic ca imi face cu ochiul mz-ul nou rt 125 desi ma gandeam la un 250 (ar mai fi si altele dar nu se importa- nighthawk de ex sau hyosung 250, cbx/cbf 250). stie cineva ceva concret despre motocicleta asta(in afara de caracteristicile tehnice pe care le stiu pe derost). a atins-o, a mers cineva cu ea, imi poate da un sfat. *1.rog nu mutati la 125cmc ca ai au doar rs,mito si cbr in cap *2.rog nu mutati la incepatori ca in loc sa mi se raspunda vor incerca baietii sa-mi vanda sh-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Salut! La ce bani ai gasit rt 125 nou?? Spune-mi cat face ALL INCLUSIVE. Asa arata super marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 3.660 € http://www.mz.ro/modele/125_rt.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Caaaat ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Parerea mea e ca mai mult se merita un Minsk nou, cu motor 4T cu licenta Honda. Costa putin peste 1000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Parerea mea e ca mai mult se merita un Minsk nou, cu motor 4T cu licenta Honda. Costa putin peste 1000 de euro. Ai un link si catre noul Minsk? Asta ca sa putem face si noi o comparatie intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 "salut dragi tovarasi si pretini" ma bate gandul sa stang niste bani de avans si la primavara-vara(cand 'oi lua carnetul) sa-mi iau motocicleta (in rate/leasing). trebuie sa fie musai noua, nu-mi trebuie viteza, nu-mi plac choperele, enduro sau carenatele. dupa multe cautari pe internet pot sa zic ca imi face cu ochiul mz-ul nou rt 125 desi ma gandeam la un 250 (ar mai fi si altele dar nu se importa- nighthawk de ex sau hyosung 250, cbx/cbf 250). stie cineva ceva concret despre motocicleta asta(in afara de caracteristicile tehnice pe care le stiu pe derost). a atins-o, a mers cineva cu ea, imi poate da un sfat. *1.rog nu mutati la 125cmc ca ai au doar rs,mito si cbr in cap *2.rog nu mutati la incepatori ca in loc sa mi se raspunda vor incerca baietii sa-mi vanda sh-uri Io nu stiu ca cineva din Coltul Comunistelor sa aiba o astfel de motocicleta, iar de calarit nu am calarit un RT mai nou de 1961 (care te asigura ca metre' traznet si are un sunet inconfundabil), dar iti recomand sa iei legatura cu reprezentanta: SC Adler Prodimpex SRL importator unic MZ in Romania Adresa: Calea Traian Vuia nr. 178 Cluj-Napoca, 400397 Telefon/Fax: 0264 - 416.771 Persoane de contact: Kovacs Jeno - director general E-mail: office@mz.ro Web: www.mz.ro, www.adlermoto.ro Nu stiu daca mai merge firma asta insa poti sa suni si sigur baietii de acolo iti pot da relatii despre vreun fost client cu care te poti consulta. Si Jawa Sport de 125 arata fosrte bine cam la acelas pret : sau Jawa Dandy 125 Poti sa iei de asemenea lagatura cu reprezentanta : http://www.jawa.ro/home/home.html Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Minskul e pe aici in coltul comunistelor. Search.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 de noul minsk stiam dinaintea voastra ca doar sunt din galati dar parca nu prea-mi pare asa inchegata e mai insipida la fel si jawa. mai e o prob: mz-120km/h vs 90(minsk) vs java(100-105) plus ca la nemti e o adevarata nebunie cu motocicleta asta (curse, cluburi). se vinde in draci si cica ar fi destul de fiabila(cel putin). totusi la ei e dezv reteau de dealeri si service pe cand la noi, nop. daca stau 2 luni pt nush ce piesa banala (chiar cu garantia aia de 2 ani parca) mai bine nu. asta ma intereseaza mai mult - cat de serios e dealerul si pareri de la cine o cunoaste. pretul de revanzare cred ar f mic (am vazut ca afara isi tine valoarea f bine dar la noi nu cred) dar nu ma intereseaza pt ca daca-i buna o voi tine destul de mult speedy.k: intr-adevar ~3600 euro sunt totusi 1.5 first bikuri sau un junghi de s.h. in banii astiar ar mai fi noi enduro/cross/sm wannabe-uri dar nu-mi plac deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 de noul minsk stiam dinaintea voastra ca doar sunt din galati dar parca nu prea-mi pare asa inchegata e mai insipida la fel si jawa. mai e o prob: mz-120km/h vs 90(minsk) vs java(100-105) plus ca la nemti e o adevarata nebunie cu motocicleta asta (curse, cluburi). se vinde in draci si cica ar fi destul de fiabila(cel putin). totusi la ei e dezv reteau de dealeri si service pe cand la noi, nop. daca stau 2 luni pt nush ce piesa banala (chiar cu garantia aia de 2 ani parca) mai bine nu. asta ma intereseaza mai mult - cat de serios e dealerul si pareri de la cine o cunoaste. pretul de revanzare cred ar f mic (am vazut ca afara isi tine valoarea f bine dar la noi nu cred) dar nu ma intereseaza pt ca daca-i buna o voi tine destul de mult speedy.k: intr-adevar ~3600 euro sunt totusi 1.5 first bikuri sau un junghi de s.h. in banii astiar ar mai fi noi enduro/cross/sm wannabe-uri dar nu-mi plac deloc Oamenii de la MZ sunt faorte seriosi (ca doar sunt ardeleni din CJ ), dar suna acolo pentru ca din auzite stiu ca au avut ceva probleme si nu stiu daca mai pot face comenzi, insa relatii despre 125 sigur pot sa-ti dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 Oamenii de la MZ sunt faorte seriosi (ca doar sunt ardeleni din CJ ), dar suna acolo pentru ca din auzite stiu ca au avut ceva probleme si nu stiu daca mai pot face comenzi, insa relatii despre 125 sigur pot sa-ti dea Stiu ca majoritatea ardelenii sunt seriosi (ca doar am stat 5 ani in sibiu) dar daca nu stiai, in cluj s-au dat cele mai mari tepe din tara (cred ca intrece bucurestiul la tepe/ cap de locuitor ). oricum asta e alta discutie. deci, sa inteleg ca firma ar fi ok? (oricum e cam aiurea ca e asa departe de galati. credeam ca e din bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 io zic sa o iei. datele de pe hartie arata foarte bine, e un motor nemtesc al unei firme cu traditie, e nou, ai garantie, iti place, e usor - bun pt cineva care de'abia si'a luat carnetul de A. pe aici degeaba intrebi pt ca nu cred ca a condus cineva un RT mai nou de 1961-1962 (nu vreau sa jignesc pe nimeni - nu sariti cu parul ). asa ca ar trebui sa urmaresti mai degraba forumurile straine decat cele romanesti... evenual intreaba dealerul (ADLER parca) cate motociclete de tipul ast a vandut in Ro. la noi nu prea a prins modelul pt ca pustimea de azi doreste doar aparenta (o motocicleta carenata care sa semene cu suratele mai mari - aprilia rs, af1 futura, cbr-ul de 125 ) si mai putin utilitate, fiabilitate, placere la condus. prin europa lumea e mai normala cu capul... parerea mea este ca e o motocicleta polivalenta, pe care o vei indragi. chiar daca sunt sigur ca vei vrea mai multa putere curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 (editat) Bai parca intr-un ML de acu vre-o doua luni am vazut o reclama la MZ cu importator Ural Moto... Adler mai vinde MZ? Tot cam pe atunci am intrebat si eu la 125 daca stie cineva ceva... n-am primit nici o informatie, numai ceva poze de pe net... Editat Noiembrie 24, 2006 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 mesi pentru raspunsuri. oricum iarna-i lunga iar daca s-a vandut asa ceva in romania sigur voi gasi posesorul am trimis si mail la adler. astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Daca afli ceva nu ezita sa ne spui si noua... Pe mine ma batea serios gandul sa-mi iau un 125 pentru oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) ochei. vad ca nu raspund la meil. o sa sun. Editat Noiembrie 27, 2006 de danutgalati81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 ochei. vad ca nu raspund la meil. o sa sun. rezultatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 de noul minsk stiam dinaintea voastra ca doar sunt din galati dar parca nu prea-mi pare asa inchegata e mai insipida la fel si jawa. mai e o prob: mz-120km/h vs 90(minsk) vs java(100-105) plus ca la nemti e o adevarata nebunie cu motocicleta asta (curse, cluburi). se vinde in draci si cica ar fi destul de fiabila(cel putin). totusi la ei e dezv reteau de dealeri si service pe cand la noi, nop. daca stau 2 luni pt nush ce piesa banala (chiar cu garantia aia de 2 ani parca) mai bine nu. asta ma intereseaza mai mult - cat de serios e dealerul si pareri de la cine o cunoaste. pretul de revanzare cred ar f mic (am vazut ca afara isi tine valoarea f bine dar la noi nu cred) dar nu ma intereseaza pt ca daca-i buna o voi tine destul de mult speedy.k: intr-adevar ~3600 euro sunt totusi 1.5 first bikuri sau un junghi de s.h. in banii astiar ar mai fi noi enduro/cross/sm wannabe-uri dar nu-mi plac deloc Scuze, de-abia acum am vazut replayul Daca mai conteaza: pai la 3600 de coco iei un Virago 535 sh in stare perfecta. Ti-o spune "fratili tau". Daca vrei iti spun si de unde si-ti dau si o poza. Repet YAMAHA de 500 (si). Nu stiu de unde ai scos-o cu "junghi". Da', ma rog, stiu ca informatia e cea mai scumpa marfa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 (editat) O fi el nou, o fi el nemtesc, dar 3600 si ceva de euroi nu merita La banii astia iti iei motocicleta ca lumea, nu tartareata de 125 Dar sunt banii tai, faci ce vrei cu ei Vorba ta, iarna e lunga, ai timp sa-ti revii Editat Decembrie 14, 2006 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 A, si vezi ca aia de la Ural Moto chiar vand si MZ. E pe Ajustorului, pe langa Preciziei. Pe care va intereseaza spuneti-mi si va dau amanunte (telefon, mail, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutgalati81 Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 m-am cam dezumflat cu 125ul. cred ca aveti dreptate. cu toate astea o sa fac o vizita la ural (asta e pe langa lacul morii?) sa vad cum sta treaba. si mai astept sa apara si ybr-ul de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 bai e posibil sa aiba cautare sculele astea de pana in 200cc, pentru ca sunt singurele scutite de faimoasa taxa de prima inmatriculare... Iar in oras (Bucuresti cel putin) cred ca nu au concurenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Februarie 20, 2021 Share Postat Februarie 20, 2021 Salut! As vrea sa va rog sa-mi dați și mie ceva detalii despre acest Mz RT125 după 2001, pentru că îmi place cum arată și as vrea sa cumpăr unul sh pentru băiatul meu. Recomandati? Eu dețin si un MZ ES 175 din 1961, pe care nu-l mai folosesc, dar care încă imi place si deseori mi-e dor sa mai ies la cate o plimbare. Modelul acesta nou mai este la fel de bine construit? Cam de la ce înălțime minim ar fi în regulă să mergi pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate