Roxynel Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) apuca-te de ce vrei tu ..dupa cum zicea colegul ar cam trebui sa te apuci si de carte .. nu am vorbit cu tine nu ma refeream la tine dar daca te simti atunci poate ca ar trebui sa faci ceva in privinta asta Editat Septembrie 27, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 apuca-te de ce vrei tu ..dupa cum zicea colegul ar cam trebui sa te apuci si de carte .. nu am vorbit cu tine nu ma refeream la tine dar daca te simti atunci poate ca ar trebui sa faci ceva in privinta asta nu te stresa prea mult. pe unii chiar nu-i duce capul. sunt atatia bucatari barbati ca nici nu mai are rost sa deschid subiectul. pe de alta parte, dupa cum au tot zis ceilalti pe forum, mai bine s-ar apuca de gatit, la cat tranteste motoarele alea, ar putea sa-si gaseasca alt hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 boys, boys, boys.. gurl.. buei ce e mah atata rautate? dracu la iarna ce facem? io credeam ca eu sunt cel mai urat pe forumu-asta, .., sunt invidios.. mai ales ca sunt si un incult auto-declarat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 nu te stresa prea mult. pe unii chiar nu-i duce capul. sunt atatia bucatari barbati ca nici nu mai are rost sa deschid subiectul. pe de alta parte, dupa cum au tot zis ceilalti pe forum, mai bine s-ar apuca de gatit, la cat tranteste motoarele alea, ar putea sa-si gaseasca alt hobby. nici vorba sa ma stresez ma lasa rece un individ care se baga cu japca`n seama .. si sincer nu ma uit in gura celorlalti .. nu il cunosc nu stiu cum merge si nici nu ma intereseaza .. ideea era simpla .. nu e ok sa pleci la drum cu cineva pe care nu cunosti nu stii cum merge nu nimic .. daca el s-a simtit problema lui si sa-si vada de ale lui in continuare oricum din partea mea nu mai vede nici-un raspuns din respect pt topicul oamenilor boys, boys, boys.. gurl.. buei ce e mah atata rautate? dracu la iarna ce facem? io credeam ca eu sunt cel mai urat pe forumu-asta, .., sunt invidios.. mai ales ca sunt si un incult auto-declarat.. daaaa.. am observat mai devreme ca tu de fapt nici nu te dai doar din ce citesti pe net ) lasa ca oricum stim ca poti mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 daaaa.. am observat mai devreme ca tu de fapt nici nu te dai doar din ce citesti pe net ) lasa ca oricum stim ca poti mai mult sure, nu pot mai mult e o iluzie.. si nu-s urat pentru ca nu ma dau, ci pentru ca scriu, uite un cantec dedicate mamei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 nici vorba sa ma stresez ma lasa rece un individ care se baga cu japca`n seama .. Ideea unui forum public, dupa parerea mea, este ca lumea necunoscuta sa se bage in seama cu japca. Pentru grupuri private ai la dispozitie facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 cred ca ai incurcat borcanele .. e taman invers .. daca tu compari un forum motociclistic de unde chipurile ar trebui sa ai ceva de invatat cu matrimonialele de pe facebook atunci ai o mare problema .. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Si ce anume ai putea invata de pe sectiunea "Intalniri evenimente, excursii" ca nu imi dau seama ce problema mare am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 tu citesti ce scriu eu? sau macar percutezi ce scrii tu? ai zis forum public nu sectiunea evenimente excursii .. dar dupa cum ziceai ..doresti sa te bagi cu japca in seama ai pm n-are sens sa faci chat pe topicul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Pai tocmai ca citesc fix ce scrii tu... si nu inteleg de ce sunteti asa de furiosi si pe cine. Cand zici "aveti grija cu cine mergeti" deja ma gandesc ca e unu printer noi si duce in padure si ne dezbraca la curu gol, deja am luat deja un distonocalm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Daca aveti posibilitatea... In Turnu-Severin dormiti la "Tudor" si mancati la "sarbul" de langa el. La multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Pai tocmai ca citesc fix ce scrii tu... si nu inteleg de ce sunteti asa de furiosi si pe cine. Cand zici "aveti grija cu cine mergeti" deja ma gandesc ca e unu printer noi si duce in padure si ne dezbraca la curu gol, deja am luat deja un distonocalm. la cum se discuta pe forum... doar pe astia cu BMW ii ia la poponeata gol.... asa ca ai grija .... mai ales ca tu stai si .... aplecat ... datorita modelului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) la cum se discuta pe forum... doar pe astia cu BMW ii ia la poponeata gol.... asa ca ai grija .... mai ales ca tu stai si .... aplecat ... datorita modelului Pe langa asta... si eu am scapat un gs la zarnesti, am 4 cazaturi la activ dintre care ultima cea mai dureroasa cu julituri, tot tacamul, un stoppie de pe bicicleta in herastrau pe la 25 la ora unde mi-au sarit adisasii din picioare. E greu pe 2 roti. Editat Septembrie 27, 2013 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Si ce anume ai putea invata de pe sectiunea "Intalniri evenimente, excursii" ca nu imi dau seama ce problema mare am. stii ce? poti merge cu unu care te loveste cand iti e lumea mai draga e sufficient? ce poti invata pe sectiunea asta? iti da o idee de unde ti-ai puatea cara cele 2 roti de sub tine e sufficient? la asta se referee rox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) Gata e limpede treaba. Roxinel a intrat in tine in mod intentionat si de-atunci ti-ai jurat always alone. Posibil ca roxinel sa fi scapat si un gs la zarnesti, rog cineva sa confirme. Eu am mers de vreo 5 ani numai cu pasager si in diverse grupuri de necunoscuti iar kamikaze am intalnit ce-i drept, dar in grupurile de reiseri de ture sub 300 de km gen cheia/veliko unde pleaca 5 se intorc 3, insa la peste 500km/zi nu prea vezi asa ceva. Oamenii sunt mai batrani ca mine si merg calm, nu neaparat incet plus ca mai glumim prin statii nu se compara cu mersul de unul singur. Sa zici ca nu mergi in grup de frica ca intra altii in tine e ca si cum ai zice ca nu mergi cu moto de frica sa nu intre altii in tine. Si raman la ideea ca n-ai nevoie de forum sa stii pe unde sa te plimbi cand ai googlemaps/bikemap/booking... Editat Septembrie 28, 2013 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 knoxule rox a explicat destul de clar.. nu m-a lovit ea cu toate ca saream pe frana in mod intentionat. uite in cateva cuvinte... timpul liber e mult prea important pentru mine decat sa-l consum cu cine nu mi-ar face placer.. am fugit.. see you tonite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate