Rocca Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Hai sa lasam contrazicerele ca nu isi au rostul,motocicleta cea mai buna e acea pe care o detii si pui suflet. azi am reuzit sa montez bug-spoilerul superba motocicleta.bug-spoiler-ul ii schimba total aspectul.asa ar fi trebuit sa arate din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Mai 13, 2014 Autor Share Postat Mai 13, 2014 marfa noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 13, 2014 Autor Share Postat Iunie 13, 2014 O mica atentie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 O mica atentie . La cat ai investit,clar nu se mai merita ca sa o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 13, 2014 Autor Share Postat Iunie 13, 2014 Asta cred si eu.oricum timpul nu prea imi mai permite sa ma dau.doar in weekend o sa fac iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Asta cred si eu.oricum timpul nu prea imi mai permite sa ma dau.doar in weekend o sa fac iesiri. Ceri unii 1800 pe un cbr f4 cu 99999 km + .Bucura-te de ea ca e o motocicleta reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Da dar e Honda )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 marfa noua Astea sunt diablo rosso corsa, nu supercorsa. e o diferenta mare de pret, sper ca n-ai platit supercorsa si ti-au livrat rosso corsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 topicul se poate inchide.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Pacat! Ne vedem pe topicul de SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 topicul se poate inchide.multumesc te-ai despartit de vaduva neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 te-ai despartit de vaduva neagra? da.trec la naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 deci tls/tlr se regasesc la grupul posesorilor de sv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Nu. Cu toate ca e aproximativ aceeasi motocicleta Editat Iunie 19, 2014 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 deci nu exista un topic al lor? Ar cam trebui ori separat ori inclus la sv-isti, zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate