Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Weekend-ul trecut, impreuna cu citiva prieteni, am facut o iesire pe circuitul din Serres. Vremea a fost foarte buna iar suprafata de rulare mai mult decit ok. S-a intrat la liber de dimineata pina seara pe perioada celor doua zile alocate exclusiv motociletelor. p.s. ne-a placut asa mult incit a ramas sa mai mergem o data pina la inchiderea sezonului mobristic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Foarte frumos Denis ! Muzica frumoasa de la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 deci serres-ul e carpit, nu reasfaltat... frumoase filmari, dar ai fost cu ghidonul stock sau cu semighidoanele paguboase, ca imi pare ca ceva te cam incomoda in sicane. lasai prea multa greutate in roata fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2013 Autor Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Se vede in poza de la boxa, am avut ghidoanele de rsv4, cele stock. M-au ajutat foarte mult fata de ghidonul de serie. Greutate las in orice context, numar de roti si pozitie ) Editat Octombrie 7, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ci frumoooosssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 p.s. ne-a placut asa mult incit a ramas sa mai mergem o data pina la inchiderea sezonului mobristic cand preconizezi ca se face urmatoarea iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2013 Autor Share Postat Octombrie 8, 2013 Nebatut in cuie, in perioada 17-20 ale lunii. p.s. va tin la curent iar pentru alte informatii va stau la dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 felicitari, frumoasa iesire.poate in primavara revin si eu pe serres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate