distrat_36 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 caut colegi pt tura timisoara-slatina timis-valiug pentru joi 10.10.2013, e un drum nou de 36 de km pe care as vrea sa-l fac, restul traseului se poate discuta , doar ca joi seara sa revenim in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 36 de kilometri? ) poate doar un segment din ruta spusa de tine este de 36 de kilometri de la Slatina Timis la Valiug nu am fost, dar stiu ca Valiug-Resita este sub orice critica si daca ai motocicleta de viteza nu-ti doresc sa mergi pe el distractie totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 este o bucata noua ce leaga slatina timis de valiug direct prin muntii semenicului, drumul e 95%terminat, are 36 km,am intrat in primavara din greseala cu masina, nu era asfalt, am mers vreo 10 km, pt motor e numai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Eu am fost in August si de la Slatina Timis pana la Brebu Nou era asfaltat tot in afara de ~4.5km. Iar de la Brebu Nou pana in Resita, unde era asfalt si inainte a fost turnat asfalt nou pe mare parte din drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Am fost eu ieri, Slatina Timis - Resita. Doar bucata S.Timis - Brebu Nou e facuta recent, (a fost drum forestier) in rest drumul s-a folosit dintotdeauna, acum l-au refacut, mai ales portiunea Brebu Nou - Valiug e reparata frumos. Bucata Slatina Timis - Brebu Nou este gata, mai au de pus asfalt pe cateva sute de metri si de astupat niste gropi; nu mergeti prea repede, e plin de nisip / mizerie pe el. Drumul pana la Resita este rau (asfalt vechi, gropi, plombe, petice) doar din satul Cuptoare pana la intrarea in Resita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate