The Mentalist Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Stiu,stiu, toti ne-am saturat de anumite trasee. Dar inainte de a baga mobra la iernat uite ca vremea ma mai imbie inca o data sa invart roata. Si am ramas si cu bani de ultima data cand am fost pe acolo, pana la primavara ii ratacesc prin casa,deci plimbare la bulgari. Plimbare la bulgari sambata, 12.10, ora 10,30 adunarea la OMV City Mall, la 11 plecarea. Daca vine careva sa confirme pe aici ca mi-e ca ma imbat vinerea asta si sa stiu daca are rost sa ma scol si sa o iau din loc sau nu. Mers...nici nu mai zic nimic de mers. Fiecare cum poate, eu mai usor sa nu arunc tot uleiul pe teritoriul bulgaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 ctin & elena? all inclusive, ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 ne gandeam si noi sa mergem sambata in Bg, voi tot la veliko ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 ctin & elena? all inclusive, ? Nu,scurt si ieftin,de criza! ne gandeam si noi sa mergem sambata in Bg, voi tot la veliko ? Apelativul "Voi" este un pic prea mult, nu m-am nascut in neam regesc la incarnarea asta!) Da,eu as lua-o intr-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 m'as baga dar lucrez sambata pana la 3 Daca va corupeti pt duminica, ma bag indiferent de gradele de'afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 ) "voi" ma gandeam ca mai mergi cu cineva daca vreamea e cat de cat ok venim si noi. e foarte posibil sa fie ultima iesire pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 vroiam sa ies sambata la o plimbarica, dar ma gandeam pe la noi, o sa iau in considerare si iesirea asta. cum este drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 vroiam sa ies sambata la o plimbarica, dar ma gandeam pe la noi, o sa iau in considerare si iesirea asta. cum este drumul? Drumul este cam valurit pentru suspensii pur sport, data trecuta a fost si destul de aglomerat, chiar ciudat pentru Bulgaria. Are curbe largi si foarte largi, asfalt aderent, se poate alerga in voie cand ai chef. Si mai ales daca stii care sunt portiunile pe unde se poate. Altfel, se trece prin orase si sate, baietii mai stau cu radare, la o linie continua, d-astea. Pe mine nu m-au oprit niciodata cu moto...dar nu-i tarziu. ) "voi" ma gandeam ca mai mergi cu cineva daca vreamea e cat de cat ok venim si noi. e foarte posibil sa fie ultima iesire pe anul asta Foarte bine, mi-ar face placere sa va revad. Dupa cum ma uit eu pe site-urile meteo sambata ar fi cel mai ok si la Buc si la Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Apropo de leve.. se gasesc pe la noi la ceva case de schimb sau mai usor schimb euro direct in bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Apropo de leve.. se gasesc pe la noi la ceva case de schimb sau mai usor schimb euro direct in bulgaria? Cel mai usor este sa iti iei de la bancomat direct cu card de credit sau sa schimbi direct din Ron in Leva, sunt case de schimb la ei. Cat pierzi comision de extragere si diferenta de curs valutar cand scoti cu cardul, cam tot atat pierzi cand schimbi din lei. Cel mai avantajos curs era la iesirea din Ruse in interiorul Metro, dar pentru un pranz la Veliko unde ai de schimbat 20 de leva nu mi se pare ca merita. Eu imi scot cu cardul sau schimb direct in Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Cate mobre sunt pana akum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Thx mentalist Ceva recomandari de mancat prin veliko? Eu luni o sa o iau inspre grecia si din cat imi calculez cam pe acolo o sa ne apuce foamea (scz de offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Apropo de leve.. se gasesc pe la noi la ceva case de schimb sau mai usor schimb euro direct in bulgaria? Se gasesc pe mosilor, vis-a-vis de otter este una sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Thx mentalist Ceva recomandari de mancat prin veliko? Eu luni o sa o iau inspre grecia si din cat imi calculez cam pe acolo o sa ne apuce foamea (scz de offtopic) https://plus.google.com/109872756434925778759/photos?hl=ro Mie cel mai mult imi place la restaurantul de mai sus, dar am mancat peste tot si nu e rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Cate mobre sunt pana akum? tot off - se scrie cu C nu cu K. cu placere, oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Ok. My bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ok. My bad hai la Varna si scriem cu chirilice si nu mai conteaza Ș) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Prognozele se mentin bune, ramane cum am stabilit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 ce zici sa mai arunci niste ulei spre shipka ?Farfurie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 ce zici sa mai arunci niste ulei spre shipka ?Farfurie ? Am program in seara asta care e posibil sa se prelungeasca pana mai spre dimineata. Asa ca vreau sa plec mai tarziu si sa prind doar perioada calda a zilei. Ar fi mers o Shipka ca nu am mers anul asta, dar e si prea lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 hai mai ca merita .e soare si fain in fine, vedem maine cum se prezinta treaba.si eu mai am 1000 km pana la revizia de 6000 si n as lasa uleiul ala sa rancezeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 90% ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 tva-ul e 19 nu 10 % Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 ma bate gandul sa ma alatur si eu...anul asta n`am fost la bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Cu ce viteza mergeti? Plimbare sau tare? Editat Octombrie 11, 2013 de lexysexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate