Mircea Petru Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Dupa reusita de duminica 13.10 , s-a propus iesire pe Sibiu duminica ce vine 20.10.2013. Vremea se pare ca ne ajuta iarasi, punct de intalnire Petrom Bartolomeu (peste drum de capatul linie 5) orele 10:45 - 11:15 .Am fost 9 motoare pe 13.10 (12 pana la Rupea) , poate ne adunam mai multi spre Sibiu! Drumuri bune ! Editat Octombrie 15, 2013 de Mircea Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 vezi naiba ca anunta ploi astia si la munte lapovita si ninsoare. mai bine mergeti la o ciocolata calda decat sa patiti naiba ceva. sezonul moto s-a cam dus. aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 15, 2013 Autor Share Postat Octombrie 15, 2013 Deocamdata se anunta vreme buna pentru weekendul respectiv, daca va fi altcumva vom lua decizia cuvenita la momentul respectiv, nu vrem sa facem turul Romaniei! Multumim de griji! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Sezonul moto se încheie când trece zăpada de talonul cauciucului, Până atunci, forjă. Când pe mobră, când sub ea. Eu nu înţeleg un aspect : de ce NAIBA ai arde benzina până la Sibiu ? Singurul motiv ar fi acela de a-i da motocicletei gaz cât să-i sară pistoanele, dar pentru asta sunt şi alte rute mai interesante şi cu drum mai bun ( către Gheorgheni de exemplu ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 15, 2013 Autor Share Postat Octombrie 15, 2013 Salut Andry, asa am cazut de acord cei care am fost , benzina pana la urma nu se arde degeaba , sunt sigur ca sunt si alte rute mult mai interesante! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristoshel25 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Care e traseul mai exact? Eu sunt din Targoviste si ma gandeam sa ma alatur si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Weekendu` asta fa fi vreme ideala pt o tura cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 http://distanta.ro/brasov/sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Succes cu plimbarea, dacă ajungeţi prin Sibiu, să facă bine să mă sune RedFox, dacă vine. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Bah sincer nu stiu daca ajung, ca nu mai am bani nici de o bere dar daca ajung, oricum am de sunat o gramada de lume, te-oi pune si pe tine pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 foxule sa ma suni si pe mine sa-mi zici cum e vremea ca ma manca grav de un ta+tf .. da pe net am vaz ca tot zic ei ceva de ninsoare si 0 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Da Fox , am mai auzit placa asta si duminica trecuta! ) Atata iti trebuie ... Multumim Andry, se pare ca vremea va fi ok pana la sfarsitul lunii din anumite prognoze, care normal ca pot suferii si schimbari! Editat Octombrie 17, 2013 de Mircea Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Blondo, momentan e naspa cel putin in zona Brasovului..... e frig, a tot plouat..... nu stiu zau ce sa zic...... chiar daca e sa apara soarele de maine, nu are cum sa incalzeasca atat de tare incat sa fie ok la inaltimea aia...... @Mircea, duminica trecuta am mai rugat si eu lumea sa ma ajute, da deja salariul care vine, daca vine, merge pe platit inapoi datoriile asa ca de data asta, cred ca o sa ramana placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 nu-mi strica planurile trebuie sa iasa soarele si sa se faca frumos.. lasa placa pt la iarna si treci la oameni sa stai pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) foxule sa ma suni si pe mine sa-mi zici cum e vremea ca ma manca grav de un ta+tf .. da pe net am vaz ca tot zic ei ceva de ninsoare si 0 grade Te sună degeaba că la Rânca e soare acum și plouă peste 10 minute (acum spre ex. la Targu Jiu sunt 20 grade iar la Rânca 5 ). Uite aici o cameră http://jurnalul.ro/webcam/ranca-telescaun-298.html Și dacă începe o zăpadă iar tu ești în porțiunea cea mai frumoasă ( Păpușa - Dengheru - Urdele - Pasul Urdele - Muntinu Mare - Ștefanu) ai încurcat-o că nu mai poți urca în nicio parte. Dacă totuși vă mănâncă tare de tot, ne întâlnim la Rânca . Editat Octombrie 17, 2013 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 nu-mi strica planurile trebuie sa iasa soarele si sa se faca frumos.. lasa placa pt la iarna si treci la oameni sa stai pasager Daca ma iei tu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 care baga un transfagarasan? duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 care baga un transfagarasan? duminica Eu. Dar vin din alta directie. Bem o cafea undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Serios acuma , fa si tu un topic cu transfagarasan ca facem o ciorba pe aici! ))) Foxule , e frig la 12 grade? Te stiam mai calit ) Hai cu Sibiuu ) Editat Octombrie 17, 2013 de Mircea Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Da, clar.... foarte frig..... am mers pe zapada totusi.... acum 2 saptamani nu vorbeam despre mine, doar ca nu toata lumea e obisnuita cu temperaturi din astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Asta vroiam sa subliniez , ca te-ai aventurat in alte temperaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Chiar aşa, de ce veniţi până-n lobodă la Sibiu şi nu mergeţi pe TF? Dacă mă ţine lanţul ( deşi nu mai merge întins şi face ca porcu ) o să merg dumincă pe TF + Valea Oltului, dacă o să fie cald. Poate vă mai prind prin Sibiu ca să vă salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 merci de web dar nush de ce papuci nu-mi merge sa vad pe nicaieri .. foxule nu te iau eu ca are cine sa te ia plus ca nu trec pe la bv hai sa speram ca o sa fie soare cald si bine cat se poate de cald pt vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Daca aveam gume de care vreau eu putea sa fie si zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) merci de web dar nush de ce papuci nu-mi merge sa vad pe nicaieri .. foxule nu te iau eu ca are cine sa te ia plus ca nu trec pe la bv hai sa speram ca o sa fie soare cald si bine cat se poate de cald pt vremea asta E soare, e cald și bine, dar pe Transalpina nu se poate merge. După Păpușa e zăpadă, gheață și/sau zăpadă pe jos. https://www.youtube.com/watch?v=rWhp8bMrTVs Editat Octombrie 19, 2013 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate