hannspree Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 am un proiect streetfighter , am vazut diverse modele pe net , unele au motorul vopsit in diverse culori , as dorii sa vopsesc si eu motorul , oare trebuie vreo vopsea speciala? a vopsit careva motorul? astept sfaturi si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 /index.php?/topic/33766-vopsire-motor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Nu ai nevoie de vopsea termorezistenta la motor,la noi la service vopsim frecvent motoare pentru masinile la care facem tuning si folosim vopsea de la Glasurit sau DuPont cu 2 pana la 4 straturi de lac,sau vopseluri cu lac incorporat....secretul ca vopseaua sa adere bine si sa reziste este sa aplici un primer care face priza pe toate tipurile de metale care sunt pe motor. Daca iti place sa te murdaresti poti face singur acasa cu vopseluri imbuteliate la spray..nu este mare filosofie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusica88 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 La spray ... si rezultatele pot fi pe masura experientei. Gandesti de 2 ori si vopsesti 1 data,altfel s-ar putea sa ai suprize. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vultur.Ionut Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Daca tot vrei sa faci o treaba, fao bine ! http://www.emex.ro/vopsea-termorezistenta-siliconica.html Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate