Niku Chopper Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) mai , stii k am avut cel putin 4 SIMSONE si toata ziua mesteream la ele asa k nu mai ABERA sa-mi zici si mie care au fost alea 4 DAR IN FINE..POVESTILE ASTEA NU-SI AU ROSTUL PT CA NU STIU CE VREI SA DOVEDESTI SUCCES CU IJ-U ca nu am ce sa mai zic ...spunemi p-unde stiu tu ceva magazine de rulmenti....ca ala din tda cred ca l-au inchis...in afara de cj daca sti..ca in cj stiu si yo ceva :cheers:oare stii ce inseamna a ABERA???? Editat Decembrie 6, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 BA ..... cand o sa ai juma' din motoarele ce le-am avut si ce le-am facut mai vorbeste, pana atunci taci A ABERA=A VORBI PROSTI{aia ce faci tu} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 BA ..... cand o sa ai juma' din motoarele ce le-am avut si ce le-am facut mai vorbeste, pana atunci taci A ABERA=A VORBI PROSTI{aia ce faci tu} credema ca am avut si tu stii bine nu cred ca e cazul sa te certi cu mine pe forum...putem vb si in particular...ca doar stam la 2 pasi unul de altul(si era vorba ca tu aveai la simsoneeeeee...de nici tu nu mai stiai)nush ce vrei sa areti prin vorbele tale aruncate aiurea....SI APROPO...TOPICULUI ASTA II ZICE IJ HARLEY...(M-AM APUCAT) asa ca nu cred ca e cazul sa mai continuam cu povestile astea ...succes la modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 da in fine azi am montat motorul si arata brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 terminati cu ABERAT-UL.....puneti ceva constructiv daca aveti,daca nu,nu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 pozeeee inca una carburatoru' cu filtru de aer facut de mine da vanzare stop cu leduri CRANIU:10 EURO si manere 10 EURO MANERE NR TEL 0745 942 062 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 12, 2006 Autor Share Postat Decembrie 12, 2006 nu aveti careva pe acasa o janta 19" ingusta si o ciuperca 19" cat mai ingusta?dau sau bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitulicea Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 o problema o sa fie cu transmisia primara(de la motor la cutie) pt ca o sa mearga pe uscat , da las k o sa il schimb mai des Salut . ma numesc Catalin si sint din Botosani, am lucrat vreo opt ani de zile intr-un atelier de Harley Custom in Germania, acum am un atelier in Botosani daca ai nevoie de sfaturi care intradevar sa le pui in practica si sa fie functional totul te voi ajuta cu mare placere. tel 0745 400 643 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Salut . ma numesc Catalin si sint din Botosani, am lucrat vreo opt ani de zile intr-un atelier de Harley Custom in Germania, acum am un atelier in Botosani daca ai nevoie de sfaturi care intradevar sa le pui in practica si sa fie functional totul te voi ajuta cu mare placere. tel 0745 400 643 Esti cumva tipul care a facut Dark Angel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Tu crezi ca pot fi doi Catalini originari din Botosani si care sa fi lucrat si cativa ani buni in Germania la un shop Harley?slabe sanse, aproape infime, doar daca Botosaniul nu s-o fi mutat pe langa Alaska. Bine ai venit pe forum, Cataline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 nu aveti careva pe acasa o janta 19" ingusta si o ciuperca 19" cat mai ingusta?dau sau bani daca te coafeaza, am o janta de 21" cu franarea pe tambur, am si un disk, daq vrei sa-i pui pe disk...e subtire, si are si guma, si axul rotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Nu mai retineam exact.Bine ai venit pe forum Cataline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitulicea Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Esti cumva tipul care a facut Dark Angel? Da eu sint Tu crezi ca pot fi doi Catalini originari din Botosani si care sa fi lucrat si cativa ani buni in Germania la un shop Harley?slabe sanse, aproape infime, doar daca Botosaniul nu s-o fi mutat pe langa Alaska. Bine ai venit pe forum, Cataline. Servus, ma bucur sa citetesc parerile voastre si parca imi creste inima citeodata cind citesc cita vointa exista din partea unora, dar............ pacat ca traim intr-o tara in care nu avem( si nici nu vad in urmatorii zece ani) posibilitati sa ne afirmam calitatile noastre de mesteri si meseriasi, in plus statul roman nu ne ofera nici macar posibilitatea sa inmatriculam ceea ce construim, deci totul ramane inca pe hartie Nu mai retineam exact.Bine ai venit pe forum Cataline. Ma, tot fiare vechi faci? Si tu faci ca mine-- te pishi impotriva vintului si tot nu te inveti minte Ce mai construiesti? Mai vrei carburatorul ptr. WLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) daca te coafeaza, am o janta de 21" cu franarea pe tambur, am si un disk, daq vrei sa-i pui pe disk...e subtire, si are si guma, si axul rotii. custom... a zis pe 19(dar poate ii vine bine si pe 21)- - - - imi tebuie mie pe 21. cam la ce scor este???? lasa-mi un pret Editat Decembrie 13, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 Salut : CATALIN:mersi pt ajutor apreciez gestu' CHOPPER_AVO:pune un pret si poate ne intelegem .... mie chiar imi tre Niku Chopper:lasa-mi mie roata pt k tu ai una nu aveti careva pe acasa un motor :NSU,BSA,TRIUMPH .....ceva cu cutie separata 1 cilindru 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 nu aveti careva pe acasa un motor :NSU,BSA,TRIUMPH .....ceva cu cutie separata 1 cilindru 4 timpi este, da' ala nu ti-l dau gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 (editat) Salut : CATALIN:mersi pt ajutor apreciez gestu' CHOPPER_AVO:pune un pret si poate ne intelegem .... mie chiar imi tre Niku Chopper:lasa-mi mie roata pt k tu ai una nu aveti careva pe acasa un motor :NSU,BSA,TRIUMPH .....ceva cu cutie separata 1 cilindru 4 timpi da ma dar tu cereai pe 19....si eu am una dar pe simson.....eu deja imi adun piese pt nipru(care inca nu-l am ) ca simsonu il voi da pana la urma nu???si yo... numa pe roata de 21 vreau sa merg ca altfel nu punsi roata pe 19 am yo aia cromata ce o sti(dar ii cam subtire)nu cred ca-ti place ti-o dau sa vezi cum vine(ca poate vine bine cu o ciuperca mai lata putin) si alt butuc eventual............ SI VREAU NEAPARAT SA VB CU TINE DESPRE NIPRUL ASTA CE L-AM GASIT (CA NU MERGE) Editat Decembrie 14, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 mersi CHOPPER AWO pt roata ...... dak ai nevoie d ceva........ce motor ai PE BANI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Da eu sint Servus, ma bucur sa citetesc parerile voastre si parca imi creste inima citeodata cind citesc cita vointa exista din partea unora, dar............ pacat ca traim intr-o tara in care nu avem( si nici nu vad in urmatorii zece ani) posibilitati sa ne afirmam calitatile noastre de mesteri si meseriasi, in plus statul roman nu ne ofera nici macar posibilitatea sa inmatriculam ceea ce construim, deci totul ramane inca pe hartie Ma, tot fiare vechi faci? Si tu faci ca mine-- te pishi impotriva vintului si tot nu te inveti minte Ce mai construiesti? Mai vrei carburatorul ptr. WLA l-ai confundat ... eu sunt cu carburatorul ..dar cred ca am rezolvat ...cu un dellorto urit dar bun.... uite shi o poza cu motorul basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Salut . ma numesc Catalin si sint din Botosani, am lucrat vreo opt ani de zile intr-un atelier de Harley Custom in Germania, acum am un atelier in Botosani daca ai nevoie de sfaturi care intradevar sa le pui in practica si sa fie functional totul te voi ajuta cu mare placere. tel 0745 400 643 salut Catalin....bine ai venit! completeaza orasul la profil....asa ,ca sa eliminam confuziile. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 CHOPPER AWO:ai pus roata la posta? BASTY:de 3 luni spui k o sa pui aripa la posta AI PUS-O? de nsu te-ai interesat? haida mai k am nevoie de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 CHOPPER AWO:ai pus roata la posta? BASTY:de 3 luni spui k o sa pui aripa la posta AI PUS-O? de nsu te-ai interesat? haida mai k am nevoie de piese ce aripa vrei nene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 are basty undeva pe forum o aripa de chopper rotunda pt ciuperca destul de lata dak ai tu ceva pune aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 well.am una de mz es,de pe spate,adica pe 16",rabatabila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate