ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 inspirat de tura colegului "TUPEIST" GLUCIAN.... a se intelege CURAJOS am repetat figura dar in sens invers bucuresti pitesti curtea de arges TRANSFAGARASAN RASNOV POIANA BV CHEIA SNAGOV PADURE ... pentru frunze BUCURESTI pe scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 tot respectul pentru ce ai facut bro,pentru video de asemenea si mersi de peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 tot respectul pentru ce ai facut bro,pentru video de asemenea si mersi de peisaje multam fain man insa sa stii ca tot ceea ce a iesit in videoclip se datoreaza" NATURII oricine are incredere in utilajul de sub el poate vedea aceste lucruri cu 2 plinuri de benzina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Ce mama dr@cului am cautat eu la veliko Superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 Ce mama dr@cului am cautat eu la veliko Superb... pai ... am auzit la la posesorii de maxi...scutere busola nu indica decat SUDUL.... hai maine.....CAP COMPAS NORD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Uite, oamenii ca tine fac cinste acestei tari, nu betivii si drogatii de fotbalisti in care se investesc milioane de euro. Bravo tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 da... frumos montajul.. la ora 15 cand am ajuns eu la Balea era mai cald si din cate vad pe filmare era si un pic mai aglomerat traficul pe TF...frumos surprins ..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 pai ... am auzit la la posesorii de maxi...scutere busola nu indica decat SUDUL.... hai maine.....CAP COMPAS NORD Nu merg, ma doare maseaua Aha, acum inteleg de ce nu mai ai prinderi de Hero P.s - am gasit, mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Foarte frumoasa tura,felicitari ! Imi place montajul si ai fost foarte inspirat cu melodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Frumoasa tura! Daca toti motociclistii ar avea timpul liber din lume, am fi cu miile pe doua roti privind natura. As vrea o lege - posesorii de moto sa nu aiba drept de munca si sa fie intretinuti de cei care conduc numai masini Cu ce editezi filmarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 Frumoasa tura! Daca toti motociclistii ar avea timpul liber din lume, am fi cu miile pe doua roti privind natura. As vrea o lege - posesorii de moto sa nu aiba drept de munca si sa fie intretinuti de cei care conduc numai masini Cu ce editezi filmarile? PROPUN O LEGE CA TOTI POSESORII DE CATEGORIA A SA PRIMEASCA O ZI LIBERA PE LUNA IN TIMPUL SAPTAMANII..... e ce zici????? bagam la parlament ma joc pe o tableta ipad cu un program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 foarte misto sinteza video. vad ca nu doar rotile le invarti bine, ci si mouse-ul... bravo, ianachime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 foarte misto sinteza video. vad ca nu doar rotile le invarti bine, ci si mouse-ul... bravo, ianachime! amator si eu coane in herastrau pe o banca la orele pranzului cand soarele se strecura prin frunze m am jucat cu DEGETELUL pe tableta am fumat o tigare din tiutun" fin si m am distrat 2 ore cu ce filmasem duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 PROPUN O LEGE CA TOTI POSESORII DE CATEGORIA A SA PRIMEASCA O ZI LIBERA PE LUNA IN TIMPUL SAPTAMANII..... e ce zici????? bagam la parlament +1 Cine e parlamentar pe aici sa ne aprobe legea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 In vara mi-au iesit vorbe ca fac angajari pe criteriul : posesor cat. A si motocicleta. Total fals. Eu imi dau sangele pentru corporate si actionari Cu ziua libera sunt pentru, atat ca ne-au luat-o francezii inainte cu cele 35 de ore pe saptamana. Si nici macar nu sunt toti pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 In vara mi-au iesit vorbe ca fac angajari pe criteriul : posesor cat. A si motocicleta. Total fals. Eu imi dau sangele pentru corporate si actionari Cu ziua libera sunt pentru, atat ca ne-au luat-o francezii inainte cu cele 35 de ore pe saptamana. Si nici macar nu sunt toti pe 2 roti SA SE DEA DOAR CATE UNA SA AJUNGA LA TOATA LUMEA, da....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate