The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Ma uit la vreme si ma iau nervii! Ma duc sa scot motoreta de la naftalina si mai vreau doua zile de moto weekendul asta! Dupa cum arata temperaturile merge o Cheia-Siriu de final de sezon. Ne strangem la 10,30 la Agip Otopeni inainte de aeroport (alimentat,cafea,tigari) si la 11 bagat cheia si plecat. Ritm alert dar nu "blana orbitoare", la ora 20 am un event in Bucuresti, asa ca intoarcerea pe la maxim 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu te astamperi, nu? Sambata nu pot, i'm babysitting. Duminica, daca mai ai chef sa invarti roata te-as insoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 O fi frumos in Bucuresti, dar pe Cheia o sa dai peste umezeala si mazga pe asfalt, mai ales la umbra. Deci atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Season's never over . Distracţie! Şi nu le mai garaţi anticipat, aşteptaţi până stă zăpada 2 săptămâni pe şosea şi-apoi le băgaţi la naftalină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 pleaca pe siriu si retur pe cheia cheia are mai multe zone umbrite unde gasesti ud si dupa pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu te astamperi, nu? Sambata nu pot, i'm babysitting. Duminica, daca mai ai chef sa invarti roata te-as insoti. Duminica ma gandeam sa facem un Calarasi-Oltenita cu mancat la Chiciu pe malul Dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Season's never over . Distracţie! Şi nu le mai garaţi anticipat, aşteptaţi până stă zăpada 2 săptămâni pe şosea şi-apoi le băgaţi la naftalină de fapt pt tine sezonul nu se termina superrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Duminica ma gandeam sa facem un Calarasi-Oltenita cu mancat la Chiciu pe malul Dunarii. Atunci ne auzim pe la tel sau vb sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 bai nene ..dar anul asta nu prea s-a mai mers la dalboka .. uat zã mama naibii?? va corup la o bg duminca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 bai nene ..dar anul asta nu prea s-a mai mers la dalboka .. uat zã mama naibii?? va corup la o bg duminca? E departe Dalboka...desi daca tot mergem la Calarasi am putea trece cu bacul...nu stiu ce sa zic, parca e prea complicat si prea departe. Desi drumul de la Silistra-Dobrich-Balcik mi s-a parut misto de moto, l-am facut cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) E departe Dalboka...desi daca tot mergem la Calarasi am putea trece cu bacul...nu stiu ce sa zic, parca e prea complicat si prea departe. Desi drumul de la Silistra-Dobrich-Balcik mi s-a parut misto de moto, l-am facut cu masina. @Niko, Metal H. va recomand Buc-Calarasi-Silistra-Ruse-Buc cu papica in Tutrakan (vizavi de Oltenita), mancare buna, drum destul de bun si liber. Cateva poze facute la tura din 20.10.2013: Duminica cred ca mai invart si eu roata dar inca nu m-am hotarat unde . Editat Octombrie 25, 2013 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Dane, tu nu zici rau deloc acolo ce zici tu acolo... http://goo.gl/maps/kyB6E Cum e drumul pe la bulgari, intre Silistra si Ruse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Dane, tu nu zici rau deloc acolo ce zici tu acolo... http://goo.gl/maps/kyB6E Cum e drumul pe la bulgari, intre Silistra si Ruse? Destul de bun spre f. bun, fara POLITIE ( noi nu am dat de ei) si se poate merge destul de sustinut,..................si poti sa te duci direct Calarasi fara Oltenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 Dap,pare interesant si nu am mai fost pe Silistra-Ruse, poate bagam asta duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Dap,pare interesant si nu am mai fost pe Silistra-Ruse, poate bagam asta duminica. Ma bag si eu la asa un drum si mai ales ca e vorba de mancare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Ma bag si eu la asa un drum si mai ales ca e vorba de mancare buna. Eram sigur ca tu mergi mai mult pentru mancare Leva puteti lua de la casele de schimb valutar din Silistra, imediat cum treci de vama pe dreapta. Dap,pare interesant si nu am mai fost pe Silistra-Ruse, poate bagam asta duminica. Da, e un drum mai bun decat de la Calarasi la Giurgiu pe la noi, ....daca nu ai chef de Veliko sau Dalboka si vrei sa invarti roata spre sud, e foarte OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 @SDS Te bagi si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Inca nu stiu, ......as fi preferat ceva munte sa mai trag si eu ceva peisaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 pleaca pe siriu si retur pe cheia cheia are mai multe zone umbrite unde gasesti ud si dupa pranz Nu-mi place "tura cu capul in jos". Imi plac curbele pe urcare mai mult, mai ales Siriul. Cred ca e destul de cald azi incat sa se usuce pana la 12-1 cand ajungem in zona. Oricum,e plimbare, mai putem lua si o balta sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Deci ... bãlesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Eram sigur ca tu mergi mai mult pentru mancare M-ai ghicit Dane, dar tu esti de vina ca ai pus asa poze si am poftit mai ceva ca o gravida. P.S. Am stricat topicul omului ca el vroia pe Cheia si noi il sucim spre Bulgaria. Editat Octombrie 25, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Păi lasă omul să se ducă liniştit pe Cheia sâmbătă şi apoi mergem spre bulgaria duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 Bueii,ce-i atata gargara pe aici?Pana la urma apare careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Pentru maine asfalt uscat. Eu apar Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 Pentru maine asfalt uscat. Eu apar Duminica. Pai faceti un topic pentru duminica cu variantele, abia astept sa vad cum va dati cu parerile! Hai ca vad ca entuziasmul este debordant ca deobicei, asa ca schimbam ora si locul de plecare ca sa nu merg chiar singur. Mai e un grup care se strange la Petrom-ul de la fantana Miorita la ora 10.00 cu plecare la 10,30. Cine vrea sa vina ne vedem acolo. P.S. Sabina, cei de la fantana Miorita cel mai probabil sunt incepatori si fac doar Cheia dus-intors asa ca ai pe cine sa alergi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate