Musta Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 C&C Motorbikes, La musta sau La Catalin. Ma ocup de ceva timp de mobrele voastre si ma cunoaste multa lume. M-am gandit ca ar fi totusi bine sa mai postez si eu pe aici. La motoare repar cam tot ce este de reparat (mecanica, electrica, accesorizare, service roti, sudura in plastic, sudura argon si vopsitorie (cu colaboratori). Nu-mi place sa repar scutere si nu fac cip tuning la motociclete. Locatia: Str. Lt.av. Gheorghe caranda Nr.53. Tel. 0723997755 (Catalin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Puteti sa mergeti cu incredere la Catalin, e tipicar, e parolist, are multa grija de motorete, curat farmacist Si nici nu programeaza 7 clienti in acelasi timp, scapi repede si nedureros! Bafta, Musta! P.S. Are si platforma, ajuta mereu motoristii ramasi in drum prin oras si nu numai! Editat Octombrie 29, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 da. si eu recomand. chiar daca am fost o singura data, am fost placut impresionat de calmul si profesionalismul de care a dat dovada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Musta Postat Octombrie 29, 2013 Autor Share Postat Octombrie 29, 2013 Va multumesc baieti. La cat mai multe revizii si cat mai putine reparatii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Salut. Am wingrack-urile de la GIVI (http://mecamoto.ca/2048-4530-thickbox/fitting-kit-givi-for-2-wingrack-suitcases-076-e150b.jpg) fara sistemul de fixare. Ma puteti ajuta sa le pun pe o Honda Varadero? Daca da, care ar fi timpul necesar si pretul... evident estimative. Trimite-mi pls raspunsul pe e-mail sau PM. Merci a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Salut, Imi poti da un pret pentru inlocuirea piesei din pozele de mai jos (un rulment la cutia de viteza) la o Honda CBR 600 F4i ? Ma intereseaza piesa + manopera. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Motoarele le duc doar la Musta! Satisfactie din toate punctele de vedere: 10 din 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Postez sa stiu si eu de Musta, nu se stie niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_nutz Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Voi lucrati cumva si sambata ca as avea cateva de facut la moticicleta....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) Mă bag și eu în seamă, nou fiind aici pe forum dar și nou că motociclist. Am cumpărat un Aprilia Tuono de la un prieten. Acest motor a fost mereu întreținut de Musta(Cătă). În momentul de fata, motorul este la Musta în garaj, pe lift pentru revizie, schimbat bec, sudat niște plastice etc. Merci mult Cătălin pentru treaba buna! PS. am uitat, mi-a și schimbat/echilibrat anvelopele. Editat Februarie 6, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stanciu Florin Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Aveti idee unde pot retapisa o sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Musta Postat Mai 30, 2018 Autor Share Postat Mai 30, 2018 Din pacate topicul nu mai este de actualitate. M-am mutat cu casa si nu mai am atelier. Succes in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Musta Postat Martie 22, 2021 Autor Share Postat Martie 22, 2021 (editat) Va multumesc pentru aprecieri si va anunt ca nu nu am putut sa stau foarte mult departe de acest fenomen. Am redeschis, nu departe de locul unde am avut atelierul. Adresa este Strada General Ioan V. Culcer nr 40, sector 6 Telefonul ramane acelasi : 0723997755 Va astept cu drag Editat Martie 22, 2021 de Musta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Musta Postat Septembrie 23, 2021 Autor Share Postat Septembrie 23, 2021 Am mai deschis o locatie in Bd.Timisoara nr.8A (in spatele magazinului Penny de langa Terra Park) Aici avem si vopsitorie, iar in vechea locatie oferim cazare pe perioada iernii. Tel. 0722.836.929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate