warlock Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Si eu am recercetat legislatia: sub 14 ani nu ai voie cu copilul pe motocicleta/scuter (decat in ataș). Cireasa de pe tort, nici cu bicicleta nu are voie pe strada. Pe trotuar iar nu ai voi cu bicla .... As fi vrut o alternativa la masina sa il duc la scoala, e vorba de 3-4km si 10-15min cu masina. cu transportul in comun imi ia aproape 1h, nu am nimic direct, timpi de asteptare destul de mari. In anul 2022, an de glorie comunist, copii sub 14 ani se tin cu zgarda, in portbagaj sub pres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 20 minute, vali` a spus: Tu esti doar prost si te bagi in seama aiurea fara sa ai ceva de zis Apreciez cuvintele frumoase, "frate" motociclist! O reală plăcere să știu că exiști! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Legea in Romania e la misto pentru fraieri . Nici cu trotineta nu ai voie sub 14 ani dar e plin de copii cu trotinete electrice asa ca ... Acum 57 minute, Lucian_M a spus: Apreciez cuvintele frumoase, "frate" motociclist! O reală plăcere să știu că exiști! Si eu te iubesc frate motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 2 ore, vali` a spus: Prostia si invidia e nesfarsita .... Prostul esti tu, amice! O demonstreaza suficient castronul de ciorba pe care-l folosesti pe post de casca. Restul, castronul copilului, scuterul de pe trotuar, plimbatul copiilor pe mobra la varsta aia si celelalte, nu fac decat sa confirme prostia. Sau aveai impresia ca o sa obtii aplauze cu postarea aia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Probabil asta urmarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Eu sunt prost, invidios ori si una si alta? Veatza e pustiu fara doi roate. Sau fara roate de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Te rog, viatza și rotzi, ca să fim corecți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Eu as vrea sa stiu, daca-mi iau triciclu, am voie sa vin de la tara cu porcul de Craciun si cu soacramea cu oala de sarmale in brate? Ca nu scrie la reglement ca e interzis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 19, 2022 Share Postat Noiembrie 19, 2022 Eu as vrea sa stiu daca pasageru tre sa fie viu. Ca strabunicu zicea sa-l dau si pe el o data, dar n-am mai apucat. L-as da acum, de 7 ani. Nu cred ca scrie nicaieri ca nu e voie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate