rob_debruce Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 iar cocoselul (e si el animal nu?!.. chiar daca are doar 2 picioare).. mi-a fugit si el sub masina, dupa vreao grauntza ceva ma gandesc si l-am executat cu roata spate (pe asta nici nu l-am simtit) dar in retrovizoare am vazut un norisor de fulgi si o tocanita pe asfalt. deci mentionez, din fericire, cocoselul nu s-a chinuit si probabil s-a trezit direct in paradisul gainilor (fiind prea tanar ca sa fi pacatuit)... si te-ai indurat sa-l lasi pe asfalt ? tot cu masina am executat o gasca..pilaf de orez cu gasca s-a numit dupa accidentul nefericit..nu m-am indurat sa o las pe asfalt daca tot am vanat-o..din pacate la romani cainii nu se mananca..altfel ar fi disparut de mult..in alte tari sunt considerati delicatese. Lasand gluma la o parte ...se poate muri de la un maidanez..pici cu mobra, nu conteaza viteza, ajungi pe contra-sens si da tirul peste tine..cat despre expertii cu reflexe de motogp..ei traiesc in alta lume. Pt maidanezi exista doar o singura rezolvare, solutia finala...Kill'em all! Si pt cine pune pret mai mare pe viata unui animal decat pe cea a unui om..are probleme serioase la mansarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Era sa pic in nas azi din cauza unor caini la rondul din parcarea de la piata presei. Dat gaz sa scap de ei si venit mult mult prea tare pt skill-ul meu in rond...aplecat insuficient...pus si frana aplecat...rezultatul a fost trecerea rotii la cred ca 30 cm de bordura exterioara ( bine ca nu erau masini parcate) . Toata teoria cu countersteer si nu frana in curba s-au dus pe geam cand m-am vazut cu ochii in bordura. Si eram si la a doua iesire de cand mi-am luat plasticu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate