BlackLord Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Salut! Azi mi-am schimbat semnalizatoarele pe spate (doar pe spate), aveam cu bec, am pus cu bec (deci fara led sau alte chestii)... fara fire taiate, papuc - papuc. Acum cand semnalizez... stanga licare "normal", adica un blink pe secunda sa zic... dreapta licare mai repede... doua blinkuri pe secunda. Am incercat sa schimb semnalizatoarele intre ele... tot asa. Adica acelasi semnal daca-l pun pe stanga merge normal, daca-l pun pe dreapta licare mai repede. Si semnalul dreapta fata face tot asa, mai repede. Si pe fata n-am umblat. "Avarie" n-am sa vad cum licare "pe avarie". Care-i faza?! Nu inteleg ce am gresit la montaj, de unde se trage sau ce trebuie sa schimb. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Dacă licăre mai repede are un bec prea mic, probabil 5 w în loc de 15 sau 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Pai acelasi semnal, daca-l pun pe stranga merge normal, daca-l pun pe dreapta face mai repede. Aceiasi bucata de semnal, acelasi bec, nu stiu cum sa zic. Adica pentru stanga e bun becul si pentru dreapta e mic. Oricum, luand la set nu m-am gandit sa ma uit si daca becurile sunt identice, da cu atatia chinezi pe piata nu ma mai mira nimic... Nivelul mizeriei din comert e groaznic. Editat Noiembrie 3, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Verifică şi becurile din faţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 nu ai nici un bec ars/cu filament desprins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) @ P: Ok, o sa ma uit. Desi pana sa pun astea mergeau normal. @ G: Nu, se aprind toate 4. Doar ca stanga licare normal, dreapta mai repede (chiar si in bord [<->] imi licare mai repede). De bec ars stiam si de la masina ca acolo tot asa imi ticaie bordul mai tare sa stiu cand nu mai merge un bec. Editat Noiembrie 3, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Clar este o diferenta de wataj acolo. Becul semnalului nou este mai mic de cat cel care l-ai avut. Legat de diferentele dintre stanga dreapta poate fi o data din cauza becurilor mai mici care ofera releului aproape rezistenta care are nevoie sa basculeze. Posibil ca pe o parte sau alta sa fie ceva diferente de rezistenta din cauza intrerupatorului,conectori,cablaj etc. Incearca totusi sa respecti wat.cu care a fost construit sistemul.Asta pentru releele mecanico/electrice sa zic asa...cele electronice nu au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Ok, deci sa ma uit in carte ce becuri aveam "de fabrica" si sa pun tot asa. Daca nu gasesc W ok pentru soclu am muncit degeaba Astea "noi" clar sunt mai mici ca dimensiune dar nu stiu ca W. Si inainte, pe spate, nu aveam semnalizatoarele originale, aveam de Aprilia Pegaso parca, insa probabil erau potrivite ca si consum. Eu nu pricepeam cum dracu daca-l pun pe dreapta merge si pe stanga merge mai repede. Merci! Editat Noiembrie 3, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Cu putina stiinta electronica poti pune diferenta de W cu o rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Pai mie-mi lipseste si aia putina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Verifica daca dreapta fata e la fel cu stanga fata (W) si bineinteles daca functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Dar, pana una-alta poate sa afecteze cu ceva... sa-mi ia foc gen sau alte bucurii de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate