Lolo_ID Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Motocicleta se vinde exact cum arata in fotografii. Pret - 1700 euro. Pentru detalii sunati la nr. de tel. 0763 700 222 (dati un sms inainte de a suna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Domle,cu onoare si respect.Am si eu o nedumerire.Azi pe Mercador.ro,a aparut un anunt care zicea ca vinde axact eceeasi motocicleta cu 1000 E.Anuntul erste al lui Luigi Vicol,Luv pe forum.Eu sunt derutat si nu mai inteleg nika.A cui e aceasta motocicleta ,pana la urma?Cine o vinde si cu cat?Daca e posibil un raspuns ,aici pe acest topic.Nu PM -uri,nu tl.Ca aci e discutia.Daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 13, 2013 Autor Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) Motocicleta este la mine de aproximativ 5-6 luni, timp in care am mai lucrat la ea, am mai cumparat cateva piese, costul pieselor si al lucrarilor reflectandu-se in pretul cerut. DKW-ul nu a costat numai 1000 euro ci mai mult. Topicul l-am facut pentru vanzarea motocicletei nicidecum pentru a da detalii despre ea, deci, aci e discutia despre eventuale oferte. Pentru cei interesati de detalii exista numarul de telefon in primul post. Editat Decembrie 13, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 S-a vandut. Se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 E vândută în/pe lângă Bucureşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 6, 2014 Autor Share Postat Aprilie 6, 2014 Nu. A apucat calea Moldovei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2014 Admin Share Postat Aprilie 6, 2014 Domle,cu onoare si respect.Am si eu o nedumerire.Azi pe Mercador.ro,a aparut un anunt care zicea ca vinde axact eceeasi motocicleta cu 1000 E.Anuntul erste al lui Luigi Vicol,Luv pe forum.Eu sunt derutat si nu mai inteleg nika.A cui e aceasta motocicleta ,pana la urma?Cine o vinde si cu cat?Daca e posibil un raspuns ,aici pe acest topic.Nu PM -uri,nu tl.Ca aci e discutia.Daca se poate. Eu nu am avut niciodata la banzare asa ceva, prin urmare este o confuzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate