ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 8.30 plecare bucuresti pitesti rm valcea horezu ranca transalpina jina sibiu bv bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Am fost astă-seară, Transalpina e perfectă, daţi-i înainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Am fost astă-seară, Transalpina e perfectă, daţi-i înainte ! n'ai cu cine..... profesionistii nu au temperatura adecvata pt slickuri amatorii se invart in jurul orasului asa ca .... eu oricum merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 si altii au motoru departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 si altii au motoru departe...neneaaaacu tine oricum nu mergeam tu prevezi orice neprevazut asa ca e naspa rau ... nu poate sa moara omul cu tine la drum It's not FUNI'...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Ma bag si eu. Unde e locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 8.30 plecare petrom langa mc intrare pe a1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Runda finala Moto GP? Cred ca veti fi singuri pe sosele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Runda finala Moto GP? Cred ca veti fi singuri pe sosele. aici ai dreptate UNII SE UITA ......CUM ALTII SE DAU....... o gasesti pe net pe seara..... oricum nu pot sa ma uit mai mult de 15-20 minute ca .....ametesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 aici ai dreptate UNII SE UITA ......CUM ALTII SE DAU....... Chiar unii se dau mii de km (chiar fara remorca) ca sa ajunga sa-i vada in carne si oase pe altii cum se dau. Pina la urma e o chestiune de pasiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Chiar unii se dau mii de km (chiar fara remorca) ca sa ajunga sa-i vada in carne si oase pe altii cum se dau. Pina la urma e o chestiune de pasiune. deci cum ziceam.... sa stau maine in casa sa i vad pe altii in timp ce ma pot da eu.......NU MI INSPIRA ...PASIUNE...in a privi mai ales ca atunci cand ma intorc...daca ma mai intorc...pot vedea motoGP....fara sa mi pierd ziua in fata televizorului Ma bag si eu. Unde e locul de intalnire? haine groase posibil sa ne si pice" asa ca si combinezon nu ma dau sa rup curvele" dar nici nu o frec pe retur pe bv - buc s ar putea sa fie aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 OK. Ne vedem in Petrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Bravo ! Tot înainte, fără remuşcări ! Dacă nu mă lua naiba ( somnul ) şi apucam să văd topicul, prezentam cu prezenţa eventul. Am primit o invitaţie şi de la FBogdan aseară la 18, dar deja eram înfipt în pernă. Sperând la încă un weekend canicular, vă urez drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) domnilor participanti MULTAM DE COMPANIE sper ca DINCOLO DE NORI sa va fi placut...... a iesit ea mai scurta dar fu FRUMOS ps . DOAMNA pasager ...mai merge o tuica fiarta...... pe pustulici astia cu suc nu i mai luam data viitoare ca ne fac de ras Editat Noiembrie 10, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Runda finala Moto GP? Cred ca veti fi singuri pe sosele. Nu erau chiar singuri... 800 km this weekend, ultima tura lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Nu erau chiar singuri... 800 km this weekend, ultima tura lunga. Pe unde cei 800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Bravo fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Cheia - Siriu - Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Cheia - Siriu - Dobrogea Super. Sunt un pic invidios, dar imi trece. Din Dobrogea pana la Constanta mai era o aruncatura de bat. De aproape un an n-am mai fost iarna la mare Duminica asta eu tot Transalpina, dar in viteza ca atat am avut cota de timp Editat Noiembrie 10, 2013 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Super. Sunt un pic invidios, dar imi trece. Din Dobrogea pana la Constanta mai era o aruncatura de bat. De aproape un an n-am mai fost iarna la mare Duminica asta eu tot Transalpina, dar in viteza ca atat am avut cota de timp Am mers la mare alta data, intr-o singura zi, sfarsit de octombrie. Am vazut-o o data anul asta, pentru mine e suficient. Mi s-a parut mai fain sa caut ceva coclauri neumblate prin Dobrogea. Nu m-am mobilizat sa plec de dimineata in niciuna dintre zile asa ca am mers si pe intuneric - foarte frig. Ma rugam doar sa nu mi se strice motocicleta sa raman prin vreo pustietate. Am mers singura. N-a fost frig rau pe Transalpina? Editat Noiembrie 10, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2013 4 grade sus de ranca ceata ca la mama in afumatoare insa la releu, am gasit MARMOTELE SARITOARE de RANCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Ce de nori ... noroc ca a fost vremea mai buna la coborare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 8.30 plecare bucuresti pitesti rm valcea horezu ranca transalpina jina sibiu bv bucuresti Ce dusman esti ma, iar m-ai lasat acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2013 Ce dusman esti ma, iar m-ai lasat acasa. pai nu ai fost si tu CALARE pe posturile TV? sa i vezi pe altii cum se dau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 pai nu ai fost si tu CALARE pe posturile TV? sa i vezi pe altii cum se dau.... Am facut un pic de off-road gratie lui Foxu' a zis ca ma duce el pe drumuri "bune" 8 km de forestier, dar a meritat din plin, plus ca am bagat papa bun la burtica. Daca anuntai mai din timp mergeam pe TA, ca doar ti-am zis ca nu te mai alerg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate