RedFox200 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Sunt curios cati din cei cu probleme la incarcare au avut balast chinezesc ieftin.... presupun ca toti. Ca la multe alte lucruri, cele ieftine sunt o loterie. Stiu personal, kit de xenon care a tinut cateva zile.... ma rog, nici cateva zile nu cred ca pot spune, ca de fapt n-a mers din prima bine. Cu motorul oprit nu se aprindea becul deloc. Sunt curios daca cineva care a dat banii pe un balast de calitate, eventual si digital, a avut probleme din astea. Recunosc, tot chinezarie ieftina am si eu, dar inca n-am avut probleme cu el de 2 ani incoace. Nu vreau sa par cine stie ce, zic doar, calitatea isi are pretul ei in ziua de azi din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Balastul defect dar nu in sensul consumului marit ci ca genereaza paraziti. Incearca deparazitarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Sunt curios cati din cei cu probleme la incarcare au avut balast chinezesc ieftin.... presupun ca toti. Ca la multe alte lucruri, cele ieftine sunt o loterie. Stiu personal, kit de xenon care a tinut cateva zile.... ma rog, nici cateva zile nu cred ca pot spune, ca de fapt n-a mers din prima bine. Cu motorul oprit nu se aprindea becul deloc. Sunt curios daca cineva care a dat banii pe un balast de calitate, eventual si digital, a avut probleme din astea. Recunosc, tot chinezarie ieftina am si eu, dar inca n-am avut probleme cu el de 2 ani incoace. Nu vreau sa par cine stie ce, zic doar, calitatea isi are pretul ei in ziua de azi din pacate. 95% din xenoanele AM sunt o tiganie ordinara facuta in china (indiferent cat costa). nu degeaba sunt ilegale (neomologate). eu am vrut sa-l dau jos de cand am luat motocicleta (ii pusese fostul proprietar), dar faptul ca a taiat mufa pt bec H1 si lenea foarte mare m-au facut sa aman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate