Geamanu Alin Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Cesar, am capacul scos, o sa scot si pompa de apa in seara asta ca sa ramina capacul fara garnituri, etc. dar ce-mi spui tu asta nu prea e o veste buna.. De ce crezi ca daca se reuseste gaurirea nu se poate da afara? inca nu ai rezolvat????? zici ca desfaci tancuri , sa dea d---cii in el de surub.... vad ca toata lumea a dat sfaturi , inclusiv eu , ce ai facut tu cu ele??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 S-a rezolvat cu ajutorul lui Cristi de la Dynamite Brothers, filetul din capac a ramas intact. Multe, multe multumiri Cristi. E prima data cind merg la ei dar sunt f. multumit si recomand. Si poza ca sa nu se creada ca vb aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) deci a sudat piulita de surub? cum a reusit in spatiul ala? Editat Noiembrie 22, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 ce vreau sa-ti zic este ca, Cristi e chiar artist... a prelungit practic surubul rupt pina a iesit din cupa si pe urma a pus piulita si a umplut-o. daca te uiti pe poza intre surub si piulita e o zona "construita" din sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 nu-s din Bucale dar stiu ca acel Cristi e recomandat ca sudor excelent, cineva mi-a zis c-ar merita chiar sa trimit o piesa mai demult la el s-o faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Cristi este unul dintre cei mai buni sudori din domeniul moto. Editat Noiembrie 22, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 22, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 22, 2013 Eu vreau sa-ti spun altceva, acolo ai gasit o bucsa de alama in loc de rulment, acu' surubu' ala n-a vrut sa iasa decit cu interventii, este clar ca mobra vrea sa te faca cu nervii..schimb-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 Eu vreau sa-ti spun altceva, acolo ai gasit o bucsa de alama in loc de rulment, acu' surubu' ala n-a vrut sa iasa decit cu interventii, este clar ca mobra vrea sa te faca cu nervii..schimb-o nu o dau ca incepem sa ne imprietenim... mai are ea iesiri nervoase (asta vara a dat cu mine de pamint si mi-a fisurat o costa) dar sti cum e.. dragoste d'aia nebuna si nici macar nu e a mea, e a lu' fiica-mea oricum, mobrita e belea mare.. 2T, 60kg, 40CP dar asta e, mai descopar probleme ca deh.. sunt tot felul de ciobani care se cred mecanici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 ma, hai ca poate ma reabilitez si eu in ochii vulturului cu picaj de la inaltime mare, a devenit un scop in viata pt. mine. am avut azi de scos 2 suruburi de 13 (filetul, ca sa nu fie confuzii) intepenite destul de nasol intr-o piesa pe care nici nu aveam cum s-o fixez teapana. din cauza pozitiei proaste am reusit sa rotunjesc o idee capetele (inbus) si m-am oprit. citeva ciocane de 1kg in cap -> incalzit cu o torta cu gaz (mica, deci nu stiu cit a ajutat), alte citeva ciocane in cap, 2 ture de WD40 si lasat circa jumatate de ora... rezultatul: l-am scos cu mina, fara cheie. care din cele 3 o fi ajutat, n-am idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate