adi_b Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Salutare am pus poze din iesire singur si cu baietii.Topicul are ca idee pozele asa ca nu scriu multe.Urmeaza un traseu frumos sambata revin cu poze (in care o sa apara mai putin motoarele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Frumoase pozele si motocicletele! Pacat ca nu a fost soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 nu i-am simtit lipsa prea tare pt ca ne-am bucurat ca nu a plouat! Avem frumoase zone pe langa Oas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 chiar faine belvederile din p2 si p7.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2013 La 15 min de casa . Pe langa Oas,mai exact zona Sapanta,MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate