Bogdan D. Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 primu meu motor interesant..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 super simsonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 super simsonul stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 ma ce e frumos si lui D.zeu ii place mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 ma ce e frumos si lui D.zeu ii place mie imi place salut am si eu un simson luat de curand cu un carburator k 63 pe el si nu sunt multumit caci imi inegreste bujia nu ii dau de cap sa il reglez.............. stii cumva cu ce carburatoare merge bine simsonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 salut am si eu un simson luat de curand cu un carburator k 63 pe el si nu sunt multumit caci imi inegreste bujia nu ii dau de cap sa il reglez.............. stii cumva cu ce carburatoare merge bine simsonul? eu am am pe el carburator de minsk.....dar l-am facut dupa carburatorul original de simson, adik: cuiul de dozaj(ala de pe subar) aceeasi forma ca ala originala si jigloru principal(ala de sarcina,)marit la 1 mm si putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 (editat) eu am am pe el carburator de minsk.....dar l-am facut dupa carburatorul original de simson, adik: cuiul de dozaj(ala de pe subar) aceeasi forma ca ala originala si jigloru principal(ala de sarcina,)marit la 1 mm si putin.... si cu carburatorul de minsk cu cat mergi la drum intins,.......... si cum se numeste carburatorul.............. Editat Ianuarie 9, 2007 de bordu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 si cu carburatorul de minsk cu cat mergi la drum intins,.......... si cum se numeste carburatorul.............. la drum intins 80-90....la vale maxim 110... carburator minsk....pacco sau pekar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 la drum intins 80-90....la vale maxim 110... carburator minsk....pacco sau pekar ..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 salutare lume ce mai ziceti?da viteze mari cu simsonul al meu ia 80 la vale cu vint in spate deci ne dam cu vitezanele cu 80? brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 pune carb de JAWA 175 si mere de rupe credema ....... in leg cu clubu' caut si eu un simson si am putea face SIMSON OWNERS GROUP romania...... pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 intrebare intrebatoare: ce mai face harta cu traseul... ca eu la vara ma duc la bulgari sa fac plaja la nisipurile de aur si va astept si pe voi dar mai intai sa facem turul ala dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 ha ha nisipuri fine zici domnule ma club..............?idee buna oameni multi cat despre legislatie nu stiu da sa fim noi buni si sa ne vd si sa ne intelegem harta?traseul?nu stiu probabil cand o fi mai cald ne anuntam noi din bucale si ne vd o data si dupa aceea plecam prin tara si luam si alte bunucute la hora pina atunci brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 salutare lume ce mai ziceti?da viteze mari cu simsonul al meu ia 80 la vale cu vint in spate deci ne dam cu vitezanele cu 80? brm brm poc poc pe bune,chiar nu mere mai mult?? este un simsonist la noi in judet care tine randu cu nipru la viteza.....pe loc drept mere cu 100...si in deal trage...dar nu vrea sa zica ce ia facut.... oricum in motor are numa piese noi(de unde le are nu stiu)..totul este original(de exemplu magnetoul nici macar nu este zgariat are platina originala) si mi-am propus ca sa il fac in vara... primul pas este facut cand am facut prima plimbare cu el m-a lasat in urma tare.....apoi la urmatoarele intalniri nu ma mai lasa asa in urma tare pt am inceput sa umblu si eu la motor....a contat fff mult micsorarea camerei de ardere(a fost cea mai vizibila imbunatatire).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) Simsonul meu inainte de a-l desface mergea 100 cu pasager cu avans fix. Avea piston de Skoda si setul destul de bun, dar nu nou. Compresie aveam 7.9. Carburator original si aprindere pe magnetou. Editat Ianuarie 11, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 si noul meu motor .............. pe care in curand o sa il mut in buc dupa ce rezolv cu carburatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Simsonul meu inainte de a-l desface mergea 100 cu pasager cu avans fix. Avea piston de Skoda si setul destul de bun, dar nu nou. Compresie aveam 7.9. Carburator original si aprindere pe magnetou. cum ai masurat compresia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Cu copresiometrul dand la pedala ca nebunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Cu copresiometrul dand la pedala ca nebunul. si de unde fac si eu rost de o scula de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 vreau si eu sa ii iau compresia ma nici nu am dat mai mult cred ca cu 85 nu mai mult da nu vreau nici sa dau mai mult asi vrea drumuri in panta si cu vint din spate brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 si de unde fac si eu rost de o scula de asta? Tre sa gasesti pe la serviceuri unde se fac reparatii la motor. E o scula banala. E ca si cel pentru masurarea presiunii in roata, doar ca se insurubeaza in locul bujiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) ce usor deviaza discutia......poate voi nu realizati dar se apropie foarte repede momentul plecarii la Turda sau in tara. poate ne plimbam si inainte de plecare, asa sa mai facem un rodaj (becului din far, cum spunea cineva) Editat Ianuarie 17, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skodaru Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 eiri am fost la RAR pt identificare. e ok. de acum: setul nou, sa noua, poate si un far nou... a si sa nu uit, transcrierea... intre timp am dat si skodanu la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 ce usor deviaza discutia......poate voi nu realizati dar se apropie foarte repede momentul plecarii la Turda sau in tara. poate ne plimbam si inainte de plecare, asa sa mai facem un rodaj (becului din far, cum spunea cineva) veste buna....metromu a fost pregatit de drum am facut azi ceva plimbari cu el, dar simsonul nu cred ca va fi gata...sper sa il termin... la plecarea in tara, daca e sa vin, tre cineva cu atas sa pot cara in el un motor de rezerva abia astept primul fest...cand e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan simson Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 salutare super tare imi plac aripile bestiale da un alt rezervor?ceva ij? si intrebare ,nu iti loveste grupul in areipa ?fa pribe da nu avem un ckub nu stiu da eu am vreut cu un prieten cu simson sa facem ceva de genul unui club simson exclusiv,da si alti sunt bine veniti. da la o bere pt planificare nu ar strica la anu la prima intrunire sa ne agatam toti si la parada sa avem grupul nostru da nu mai intra nimeni nici din buc nici din tara au toti japoneze Hello Simsonache (daca nu am gresit numele ), Am vazut intimplator fotografia cu Simson-ul sport pe iarba si m-am indragostit pe loc. Am si eu o baba de-asta care a functionat dar am desfacut-o si o tin in casa. Nu mai am conditii si timp sa o asamblez. Deh, ca omu' la virsta a doua, umblu dupa alt mai frumoasa (ca mai tinara nu are cum sa fie). Nu cumva ai vinde-o pe un pret bun ? Sunt client serios. Caut de mult una in starea in care parte sa fie cea din foto. Te rog mult sa-mi raspunzi ! Cu multumiri, Bogdan Simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate