George M. Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Nu știu cum a fost prin părtile voastre, dar astăzi în Moldova a fost o zi superbă pentru motociclit! Să fie oare ultima din acest an sau ne rezervă și uichendul ceva frumos? Traseul a fost următorul: Iași, Târgu Frumos, Ruginoasa, Pașcani, Moțca, Târgu Neamț, Pipirig, Poiana Largului, aici am făcut la stânga pe marginea lacului Bicaz, 42 km până la baraj, am coborât în Bicaz și, cu ușoară părere de rău ca nu mai aveam timp de urcat si până la Lacul Roșu, căci ne apropiam de ora apunerii soarelui, am luat-o în grabă spre Piatra Neamț și, odată cu asfințitul, am prins și cina la Hanul Răzeșilor. După mult râvnita masă întoarcerea către casă a fost mult mai ușoară, fiind cuprins de o satisfacție deplină și de o dorință arzătoare de a cutreiera alte și alte asemenea minunate locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 in Roman au fost 4 grade,La Bicaz au fost 0 grade cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2013 Sub 0 grade, baltile si cursurile de apa mai mici erau inghetate. Insa asfaltul foarte curat. Rucsacelul s-a cam plans de frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Foarte frumos. Bravo. Eu abia astept primavara. 2 cold 4 me now... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Si uite asa iar mi s-a facut dor de casa. Pe portiunea de dupa Hangu/Buhalnita sunt cateva bucati e asfalt f inselatoare, vara asta aproape ca am auzit furca cum ajunge la capat dupa ce le-am "atins". Sunt f bine mascate, mai ales pe mini-portiunea "proaspat" asfaltata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2013 N-am simtit furca comprimata total, dar pot sa jur ca la un moment dat am decolat putin de pe un damb, ha ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Da, da. Confirm si eu ca sunt niste trambuline. Ca poti sa mergi "tare" pe portiunea aia, trebuie sa mergi in picioare. Nu ca e asfaltul foarte prost, doar ca sunt multe "trambuline". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 felicitari! foarte frumoasa zona, de-abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Si eu care credeam ca sezonul e incheiat . Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 Am zis ca-l inchei la prima ninsoare, bine hai, la primul polei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Am zis ca-l inchei la prima ninsoare, bine hai, la primul polei. daca-l inchei la polei , s-ar putea sa-l inchei prost. grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 De cand a dat frigul obisnuiesc sa testez asfaltul mai dubios. Unde mi se pare mie ceva bag o frana cu fata, daca nu intra ABS-ul totul e ok. Sau strang frana pana intra ABS-ul ca sa vad cand rupe aderenta. Pana acum n-am avut probleme, oricum, stau cu smochina, franez mai din timp, ma inclin mai putin, deh, e decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Ahoi! Bravo, foarte fain sa mergi cu motorul in jurul lacului Bicaz. Eu am fost in Septembrie - Editat Decembrie 10, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Hehee, pana la primavara nu-mi ramane altceva decat admiratul pozelor de vara asta Frumos mai e acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 11, 2013 Autor Share Postat Decembrie 11, 2013 Vai ce frig a fost acuma dimineata... maine o parchez. N-am avut ce face ca am avut nevoie de mobilitate prin oras, c-as fi parcat-o mai demult, insa acuma parca e prea frig, chiar daca nu ninge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate