pieseapriliasr Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Salutare la toata lumea,aveti idee de la ce motocicleta apartine aceasta sa? Nu stiu nimic despre ea,doar am gasit-o la fier vechi si am luat-o am zis sa o reconditionez daca are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 sigur este facuta de vreun Nea Spirica se vede de la o posta, cu sudurile alea nu e o sa originala, a fost facuta si adaptata la vreo moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 fierul ala te lasa fara mostenitori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 e buna pe un rat aia ! daca nu ai ce face cu ea da de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Este o sa de spate cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 e un scaun de la un utilaj agricol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Deja veneam cu galeata cu apa, crezand ca ai luat foc. Uff, ce m-am speriat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 si eu zic la fel... e un scaun de la un utilaj agricol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 e de la pasager,are maner,daca era de pe la cv agricol nu cred k avea maner.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Pegas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate