Sari la conținut

kerozen

Membru
  • Număr conținut

    292
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kerozen

  1. Felicitari cerlor care au avut aceasta initiativa,din pacate autoritatile nu cred ca sunt pe aceeasi lungime de unda,la sfarsitul reportajului de pe PROTV se spune ca se cauta bani si in maxim 2 saptamani se vor monta camere de filmat in satuc,adica din punctul lor de vedere treaba este rezolvata si cumva se iau masuri de protejarea tiganilor inpotriva cetatenilor ce vor dreptate.
  2. In general cutiile de viteza si ambreiajul la Kawa sunt foarte bune si silentioase,nu se compara cu Suzi sau Yamaha.Ma refer strict la cutii de viteza
  3. Poti regla relantiul,dar avansul la injectie eu nu am auzit sa se regleze, decat prin resoftare,ceea ce este putin probabil sa fi facut tu asa ceva.
  4. La adaptarea carburatorului sa tinut cont de protectia termica intre motor si carburator si de unghiul de lucru al fiecaruia?
  5. In partea din fata poti pune un far de suzuki k4-k6 inbracat in fibra sau plastic adica sa faci ceva frumos gen casca de spartan bafta
  6. Verifici daca da scanteie la bujii,daca senzorul de la axa cu came este ok,daca este pe Neutral,daca este butonul pe ON,daca ai alta cheie poate sa bulit chipul,daca senzorul de cadere care intrerupe scanteia este ok si in pozitia corespunzatoare, bafta.
  7. Pei daca schimbi cdi schimbi si contactul cu cheia,nu schimbi numai cdi-ul
  8. Posibil sa fie de la carcasa filtrului de aer,a iesit mai de mult a stat pe la pinion si in final a cazut,Cred ca este cel montat pe partea stg,sus la carcasa de filtru de aer spre spate. Bafta
  9. Este CDI-ul bulit,de cip pe cheie nu poate fi vorba deci alt CDI.
  10. Eroare STP si STVA adica nu iti mai merg clapetele de soclu,posibil nu se tureaza mai mult de 8000 ture
  11. Nu am pretins că este tiplă, chiar am spus ca a fost căzută, am pus poze la rezoluţie mare,eu am mers 400km si o sa mai fac mulţi km ,dacă erau probleme fi sigur ca m dezmembram
  12. kerozen

    YAmaha R6

    Vezi si tu pe youtube test comparativ bardahl,motul,casrol link
  13. Tu sti cel mai bine,apropo toate motoretele au cadru sudat si nu vad ce legatura are agilitatea cu cadrul,Tu ce motor ai?
  14. O astfel de frana gaseste pe HONDA 1100XX ,daca vrei alt sistem gen doua manete pe partea stg,si una pe vezi la cei de fac STUNT.
  15. Este o motocicleta foarte buna,putin cam rigida,nu te iarta,raspunde foarte bine la comenzi,acceleratie,frana,
  16. kerozen

    YAmaha R6

    Este o motocicleta deosebita,sa o stapanesti sanatos si grija mare la turatii,In privinta uleiului ti-as recomanda un Castrol Power 1 Racing 15w50.
  17. Pe volanta are niste semne F SI T ar trebui sa fie la semnul T sau cand pistonul este in PME (SUS)
  18. Marerialul surubului a fost moale,daca era mai tare (otel) nu se mai indoia,se spargea
  19. Daca este inmatriculata se fac urmatorii pasi: 1.se declara la fiscal si se ia in evidenta 2 se face identificarea(autentificarea) la RAR cu programare in prealabil,tot acolo se face si ITP,o sa il faca obligatoriu. 3 se face asigurarea pe numele tau fara numar de inmatriculare trecut in vederea inmatricularii 4 se depun toate actele la politie impreuna cu numarul de inmatriculare si se asteapta eliberarea nr de inmatriculare,CI,talonul
  20. Daca este donatie as dori si eu unul ptr. BURN.Ce zici?
  21. Si eu am iesit astazi si aderenta lasa de dorit.Grija mare pe carosabil este mult nisip si asfaltul rece RIP,dumnezeu sa il aibe in paza.
  22. mai bine iti iei ceva japonez,comunistele sunt varza,pleci cu trusa de chei dupa tine.
  23. Frumoase, cand le vad pe motocicleta ?
  24. Parca era un RECALL pentru frana fata,poate o faci moca la reprezentanta SUZUKI Bafta SARBATORI FERICITE.
×
×
  • Creează nouă...