unnamed Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 de vreo 2 ani merg cu bicicleta prin padurea baneasa (inainte mergeam si cu scuterul, asta pana a inceput sa-mi curga ulei din amortizor ). am zis sa pun niste poze cu peisajele, care sunt foarte frumoase ca poate sunt unii care nu stiu de padurea asta si e pacat ca e foarte aproape de bucuresti, poate mergeti cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) foarte tare...imi amintesc de cand am plecat in vara 3 zile cu bicla(cand aveam motoru in service)de acasa:)))....tot la fel....numai prin padure si camp ).... Editat Noiembrie 26, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 de vreo 2 ani merg cu bicicleta prin padurea baneasa (inainte mergeam si cu scuterul, asta pana a inceput sa-mi curga ulei din amortizor ). am zis sa pun niste poze cu peisajele, care sunt foarte frumoase ca poate sunt unii care nu stiu de padurea asta si e pacat ca e foarte aproape de bucuresti, poate mergeti cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 daca as avea macar un xt de 125 ceva l-as folosi, dar planetul meu nu prea e facut pentru deastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Si eu ma gandeam sa-mi iau un cal, sa-mi fac si un car de lupta si sa ma dau prin padurea aia, la vanatoare de biciclisti... Ce dreq, cine confunda forumurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 scopul nu era sa va arat ce bine ma distrez eu cu bicicleta pe acolo, dar sa fac cunoscuta padurea, sa vedeti ce frumos e acolo ca unii poate o sa vreti sa va duceti cu motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 scopul nu era sa va arat ce bine ma distrez eu cu bicicleta pe acolo, dar sa fac cunoscuta padurea, sa vedeti ce frumos e acolo ca unii poate o sa vreti sa va duceti cu motocicletele. Pe-acolo ii drept ca-n palma -aia enduro capitalista se chiama,care este ,off road de capitala . Totusi poti macar murdari motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 bai astia, nu mai vorbiti ca nu toata lumea face hard enduro unnamed man, eu am fost acum 2 sapt prin padure, nu pe la baneasa ci la snagov dar tot draqu ala e si a fost super, mai ales acum toamna, toate frunzele erau cazute, copacii goi......frumos am fost cu cineva care lafel a facut traseul cu bicla, cand era mai mic si acum nici nu am avut ce discuta cu toate traseele facute de el pe bicla..... oricum peisajul superb si ceva noroi pe sub frunzele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 da, e drept drumul, dar din cauza asta e si foarte relaxant + ca sunt foarte multe poteci si potecute prin TOATA padurea... asta penrtu cine le stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 (editat) bai astia, nu mai vorbiti ca nu toata lumea face hard enduro unnamed man, eu am fost acum 2 sapt prin padure, nu pe la baneasa ci la snagov dar tot draqu ala e si a fost super, mai ales acum toamna, toate frunzele erau cazute, copacii goi......frumos am fost cu cineva care lafel a facut traseul cu bicla, cand era mai mic si acum nici nu am avut ce discuta cu toate traseele facute de el pe bicla..... oricum peisajul superb si ceva noroi pe sub frunzele alea am uitat ca tu esti dala soft enduro marfa oricum si prin padure...stiu cat mi-am chinuit minimobra la ciolpani la fest in padurea aia e misto senzatia sa faci slalom printre copaci...si peisajul...chiar...mi-ati facut pofta...imi aduc bicla de la tara, ca e profesionala de enduro Editat Noiembrie 30, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Mda... Deci? Sleep well, adica sa aveti un slip bun... Care este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Mda... Deci? Sleep well, adica sa aveti un slip bun... Care este... Mda...depinde de fiecare cat de fortunado care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate