KESU Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 BREAZA BIKERS FEST!!!! CONTINUAM TRADITIA DE PETRECERE CAMPENEASCA! 29 iunie - 1 iulie o posibilitate SAU 31 august - 2 septembrie ce-a de-a doua posibilitate acum...ramane la latitudinea voastra sa alegeti data alegeti voi ziua ca noi venim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 HAAAAAAAAAAAA! Asa ai spus si anul trecut Si...n-ai venit! Vezi ca anu asta il pun pe Geo sa te lege de motorul lui si sa te aduca cu shforta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 HAAAAAAAAAAAA! Asa ai spus si anul trecut Si...n-ai venit! Vezi ca anu asta il pun pe Geo sa te lege de motorul lui si sa te aduca cu shforta! ba anul trecut am zis ca nu vin din capul locului ca nu mai aveam moto,il,vandusem tot la voi in judet,dar anul asta promit sa nu va ratez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 HAAAAAAAAAAAA! Asa ai spus si anul trecut Si...n-ai venit! Vezi ca anu asta il pun pe Geo sa te lege de motorul lui si sa te aduca cu shforta! io vin cu personalu' vreau sa rup dealurile alea cu dr-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 AWD????????????esti nebatut sau ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Targoviste vin. Breaza vin. ( sa nu-mi mai scoata ochii stephon ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 asa. si pana la urma care sunt intalnirile din anul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 de ce? apropo, ce (credeti voi ca) este, si mai ales ce FACE, ucemereul asta? Asa Dane ,punei la punct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 asa. si pana la urma care sunt intalnirile din anul asta? Buna intrebarea! Mai este valabil informatia din primul post din acest topic, sau s-a schimbat ceva de atunci? Am vazut in alte forumuri, toate terminele fixe trecute frumos intr-un calendar atasat forumului. Cu location si informatii referitor la termin. Este numai o propunere, cred ca nu este greu de realizat si are avantajul ca nu trebuie sa cautam un topic cu termine, ci deschidem calendarul si alegem luna care intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jnszk Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 la mare cand ziceati ca este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 AWD????????????esti nebatut sau ce? sigur...... se cam ia de toata lumea..... fara motiv(aparent) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 UnderTaker post Feb 13 2007, 01:55 AM Eu am facut un tabel Excel (din plictiseala) cu toate intrunirile postate in acel topc. l-am atasat, putesti sa il downloadati si sa vedeti data+locatia. IMPORTANT: FISIERUL A FOST REDENUMIT CU EXTENSIA .TXT PT CA NU PUTEAM SA IL UPLOADEZ!!! DUPA CE IL DATI JOS II SCHIMBATI EXTENSIA IN .XLS DOWNLOAD Postul original - /index.php?...st&p=632103 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate