Grasu86 Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 ce e asa iesit din tipar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 ....kiar dak kiar naspa ...cred k k pt k nu cred k ...ma bucur k ati reusit si k va ti distrat fara sa tineti cont .... knd ce e asa iesit din tipar? magnific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 ce e asa iesit din tipar? Pentru sezonul de gripe și răceli, cocalarii încearcă să epateze afișându-se cu mucii suflați cu aur la nas. Dacă vrei să fii un adevărat, îți tragi mucii-n nas suficient de mult cât să poți cânta manele, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Ei lasa ca pe forum is multi talentati la gasitul nodului in papura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Mi se rupe mie acum k exista si specimene kre nu sunt in stare sa citeasca prescurtarile...poate din kuza k in loc sa frecventeze scoala la timpul ei a trebuit sa mearga cu vacuta la pascut.asa k pastrati va parerea pt voi pt k oricum aici se vb de plimbarile moto nicidecum de scrisul gramatical....))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Fratzik, u 3j n3boon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Singura prescurtare acceptabila este un simplu "vin" data viitoare cand se mai iese la rece. Restul ma zgarie pe ochi. E nevoie de ceva pauze pentru relaxare? Daca tineti neaparat faceti un loc separat de prescurtari smecheresti, eventual si o iesire specifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate