vik55 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 La propunerea D profesor vin ei eu cu una : Un gratar pe malul Argesului mai precis in Calugareni pe langa monument in stanga este o zona super pe malul apei tocmai buna de facut un gratar [si de ciocnit un dop de palinca ] pt cei care vor sa mai invarta roata se poate face atat pe partea [dreapta / stanga ] fata de Dn cateva ture de off usor . Eu vin cu dotarea [ gratar / ceaun / ] dau cutiile jos unite cu un suport si uite si masa suport facut de " STAPANUL FIARELOR " pe care il invit sa participe daca mai iese cu mobra . Daca este interesanta propunerea dati-va cu parerea , cred ca nu este o mare problema sa ia fiecare in rucsac ceva vesela de plastic. Rugaminte cine vrea Ok cine nu sa ignore acest post it . Pana diseara ne lamurim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 la scrisul asta as veni si eu, daca nu as fi moldovan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 la scrisul asta as veni si eu, daca nu as fi moldovan... Ghinionul tau ce sa-i faci , poate in alta viata ......nu se stie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wicked10 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) La ce ora ? De unde se pleaca ? Editat Decembrie 14, 2013 de wicked10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Un gratar pe malul Argesului mai precis in Calugareni pe langa monument in stanga este o zona super pe malul apei tocmai buna de facut un gratar [si de ciocnit un dop de palinca ] pt cei care vor sa mai invarta roata se poate face atat pe partea [dreapta / stanga ] fata de Dn cateva ture de off usor . da, as veni si eu. unde mai exact, la ce ora si cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 vik ai pmrares, superrr dar dupa 12 azi am bagat ceva km, merge ca focu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 eu pot veni dupa ~ ora 14-15, am sa merg si maine la copii: /index.php?/topic/609325-moshociclistii-se-intorc/page-13&do=findComment&comment=3628669 dar undeee, stimati domni? loc si ora, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 ok, maine dupa 12 trec si eu pe acolo. pe la un 12:15 cred ca ajung. dupa asta poate mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 Man hai mai bine cu D profesor acum am vazut Pm ul , doar in doi la gratar parca nu merge incerc sa ajung la 10:30 / 11 la Mol centura . Seara buna . Hai pe varianta D_lui Constantin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 sorry dar doar dupa ora 12.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 sorry dar doar dupa ora 12.. Acum am vazut actiunea de la palatul copiilor atunci vin si eu acolo pe la 12 si dupa vedem care si unde mai dam o tura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 ok, maine dupa 12 trec si eu pe acolo. pe la un 12:15 cred ca ajung. dupa asta poate mergem impreuna Acum am vazut actiunea de la palatul copiilor atunci vin si eu acolo pe la 12 si dupa vedem care si unde mai dam o tura . ok, domnilor! pai ne vedem si ne vorbim acolea, atunci. actiunea se petrece la intrarea in parc de langa Palatul Copiilor (e o alee cu scuar pe mijloc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Neata . Imi pare rau fratilor este ora 10 si afara sunt - 4 g nu mai zic de ceata asta de rahat EU as fi neserios sa zic ca vin , NU pe asa o vreme nu ies pe motor . O zi cat mai buna tuturor si mai ales celor care se incumeta sa iasa pe motor . Asta nu mai este placere .................... Editat Decembrie 15, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 cheater... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 cheater... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 asa i . am schimbat kamenitza pe jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) cheater... Dar CORECT . Omule zici tu ca in doua ore se schimba vremea sa treaca asa repede de pe - pe + si sa dispara si ceata ,,,,,,,m-as mira sa dea Domnul sa fie ca tine ,mare lucru sa dau o fuga la garaj sa iau mobra , asta este eu pe asa vreme cum este acum NU ies . Editat Decembrie 15, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 deloc. credeai ca vine vara de ieri pana azi ? hai , nu te bosumfla, asta e viata, scuze gasim toti a, sa nu uit, afara sunt 4 g. deci nu mai avem doar 1 g,. merge lumea pe burta cu atractia asta gravitationala domne sa vedem ce zice honda , pleaca la prima cheie sau doar cand o vede ( cheia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 15, 2013 Admin Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Imi amintesc cum anul trecut prin noiembrie - alaturi de 4 forumisti - ne-am strans si la ora 8 am dat bice pe o ceata maxima care s-a imprastiat dupa 80 kilometri, pe drum au fost si -3 grade.. Este drept, mergeam doar colea, pina in Sighisoara.... Editat Decembrie 15, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 Asta este nu putem sa fim toti precum Chris Pfeiffer , daca am fi toti ca el el cum ar mai iesi in evidenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 15, 2013 Admin Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Totul se invata in timp, daca ai varsta necesara cu rabdarea treci marea.. Editat Decembrie 15, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Ceata de azi nu a semanat cu cea de atunci. Asta ingheta pe viziera atat de bine ca era buna o racleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Mai frati si surori daca si astazi a fost o zi de dat cu mobra eu nu mai zic nimic , parca au intrat zilele in sac , trei luni trec repede , bine ca cei care au iesit [cu Dl Constantin ] am vazut ca s-au intors cu bine , poate ne ajuta cel de sus si revenim in trafic in martie . ACUM > . Editat Decembrie 15, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate