radu2000v Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Iesire azi cu prietenii pe vf. Magura, de sus totul se vedea superb, pozele pot exprima foarte putin din ce se vedea de acolo. Tocile, Cisnadie, Talmaciu invaluite in ceata. Muntii Fagaras in departare. Vf. Muma in spate. Valea Sadului. Paltinis, Rosengarten. Muma si Prejba. Vedere de la Rosengarten catre Rasinari Sibiu. Am si filmari, nu stiu daca am timp sa le editez sa le pun pe youtube, poate maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 BRAVO MOSULE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 O zona superba, nu stiam ca si iarna este la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Felicitari! Sunt invidios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 Am reusit sa-l editez, poate fi vazut: Sper sa-l fi facut suficient de scurt sa nu va plictisiti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Foarte frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Dupa vizionarea pozelor si a clipului,partial, imi vine sa-mi vand unul din obiectivele foto si sa-mi iau un XT600E ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 Eu visez la Tokina 11-16, poate asa, o sa iasa ceva mai apropiat de realitate. Astea sunt poze cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 la 6:15 m-am aplecat cu scaunu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 La 8:10 a fost o mica ciocnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Eu visez la Tokina 11-16, poate asa, o sa iasa ceva mai apropiat de realitate. Astea sunt poze cu telefonul. 11-16 2.8,nu? E meserie ala (pe crop). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Dupa vizionarea pozelor si a clipului,partial, imi vine sa-mi vand unul din obiectivele foto si sa-mi iau un XT600E ))) xt ii vaca..mare lucru nu o sa faci cu el.daca vrei ceva bun ieftin si sa poti face si cate'o hardcoreala cauta un dr350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) todea: stiu ca are vreo 150 kg, nu-i chiar vaca Stiu,ca pt golaneala extreme, astea pana in 450cc is misto,dar XT ul e mai polivalent asa:) XTX si Tenere is mai grele, dar XT600E e ala mai usor... oricum,uitandu-ma la pozele omului....imi dau seama ce distractii criminale se pierd iarna, daca n-ai o motoreta de genul asta Editat Decembrie 15, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 am avut xt si chiar l-am folosit iarna....iti recomand ceva pana in 130kg, daca vrei sa te si distrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 @vortex105 Nu a fost ciocnire, din taiere lasa impresia asta. Uite si secventa din care nu am mai taiat asa mult la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Cat de frig? Foarte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 Jos era mai frig, eram cu manusile de iarna. Sus la soare, era cald. Si oricum la ce peisaje erau, nu te gandeai la frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 todea: stiu ca are vreo 150 kg, nu-i chiar vaca Stiu,ca pt golaneala extreme, astea pana in 450cc is misto,dar XT ul e mai polivalent asa:) XTX si Tenere is mai grele, dar XT600E e ala mai usor... oricum,uitandu-ma la pozele omului....imi dau seama ce distractii criminale se pierd iarna, daca n-ai o motoreta de genul asta 150kg ii enorm de mult pt sportul asta si odata intrat o sa vezi pe pielea ta ca si 5kg fac diferenta enorm.Tu zici acuma ca este bun si xt'ul dar o sa vrei tot mai mult pe zi ce trece..mai ales daca iti place o sa te indrepti cu pasi repezi spre hard enduro.Toti am trecut prin fazele astea,invata din greselile colegilor p.s ti-am recomandat dr350 deoarece cu asa ceva am inceput eu...sincer nu se compara cu un enduro pur sange dar este ieftin,fiabil,inmatriculat si te poti baga si la sado maso cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 todea: stiu ca ai dreptate, eu ziceam de XT, asa ca pt inceput,de joaca si de toate drumurile.... Si da, daca ar fi sa iau o magaoaie din asta, o sa fie cea mai ieftina:) ca sigur o sa tot dau cu ea de pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 todea: stiu ca ai dreptate, eu ziceam de XT, asa ca pt inceput,de joaca si de toate drumurile.... Si da, daca ar fi sa iau o magaoaie din asta, o sa fie cea mai ieftina:) ca sigur o sa tot dau cu ea de pamant xt 600e de la 120 km/h in sus nu mai e fun si o sa vrei sa o arzi pe asfaltin teren e greu sa o tii si e foarte inalta o sa iei iarasi o moto pe care o sa vrei sa o schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Foarte tare iesirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 scuze ca poluez topicul omului ianachim: am pus mobra la vanzare ca sa-mi iau DL650. ala e visul meu (marunt). aia se pupa cu ce vreau eu (pasager + calatorit + motorizarea pe care o vreau + on/off road decent). dar cum stiu prea bine ca RSV nu se va da, o sa iau o capra din asta gen XT600E. m am orientat la XT, pt ca pe XT pot cara si pasagera, in conditii decente si consum mic.pt golaneala stiu ca se preteaza un enduro de 350/450/500... Oricum, nu va imaginati ca am de gand sa fac nu stiu ce trial/competitie... orice as vrea sa fac, chiar si XT ul m-ar coafa decent:)oricum, apreciez parerile voastre, care oricum is mai avizate decat ale mele. eu zic doar din ce-am vazut pe net, ca nici macar n-am apucat sa incalec vreuna din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Am reusit sa-l editez, poate fi vazut: Sper sa-l fi facut suficient de scurt sa nu va plictisiti . mersi, tocmai ai facut sa para mersul pe strada f cocalaristic pies. cand vinzi moto sa spui ca a fost rulata doar pe asfat, in plimbari scurte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 16, 2013 Autor Share Postat Decembrie 16, 2013 Odata ce ai plecat de pe loc in zapada, nu o mai lasi (si de schimbat ...). A fost un pic de blana, dar s-au curatat supapele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate