Doctoru Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 foarte frumos... Idem! Frumos rau ,,motorul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 oricum lucrurile nu stau, au facut pui acesti iepurasi, sunt mai frumosi in grup! » Post actualizat in 22 Dec 2014 15:22Am gasit si unul din parinti, un K 58 cam "rablagit" » Post actualizat in 22 Dec 2014 15:24Poate mai stie cineva de ceva piese pentru K 58 pe undeva ca sa poata fi adus la viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Ne-am innoit de anul nou! Felicitari pentru realizare.Intrebare.Unde pot face si eu o sa pentru K-ul meu ,la fel cu cele din foto?Incep curand aranjare lui si cel mai rau sta la sa.Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 La multi ani domnule Victor! Ai facut o treaba foarte buna cu cei trei "iepurasi" . Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinprd Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Salutam. De curand detin si eu un K175 functional, cu acte (vechi) pe care as vrea sa il restaurez. Ma puteti ajuta cu ceva informatii, piese, contacte va rog. Multumesc: 0744984151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Salut, Daca pui si o poza poate e mai simplu de inteles cam ce ai mai avea nevoie. Ca si piese, sunt cateva ce se pot folosi de la Voshod, iar restul doar de pe la "donatoare" ori refacute cele vechi. Daca e functional cred ca e cel in 4 viteze (1961) (cu "iepurasi din tabla ambutisata,reprezentare stilizata-nu cei turnati cu 2 iepurasi fata in fata) deoarece cele cu 3 viteze nu prea mai sunt functionale, ori foarte rar. Este cel cu 4 viteze, asa cum am presupus, 1961. Este cal din pozele atasate! Cand ajunge asa e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Aceasta este a lui Alin si arata chiar bine! Se poate face frumoasa! Mai ar fi nevoie la prima vedere de buson rezervor, manete (originale au fost cu manete din aAluminiu cu colier din Zamac, colierele originale au cam cedat). Acum Alin sa aibe timp sa se ocupe de ea! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate