zigzag Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Intr-una din zilele viitoare ma bate gandul sa trag o tura scurta pe langa Buc. E o plimbare de aproximativ 50km. Nu sunt foarte experimentat in ale pedalatului si ritmul meu e destul de lent. Croaziera cu vreo 20 la ora si pauza dupa vreo 15 maxim 20km. Cum scrie si in titlu, e o invitatie la plimbare si nu una la alergat. Ma gandesc sa aleg cea mai frumoasa zi intre joi si duminica saptamana asta. Sa vedem cum e prognoza dupa revelion si va anunt. Daca mai vrea careva, dati-mi un semn. Traseul nu e batut in cuie. Sunt deschis la orice propunere de traseu care sa aiba in jur de 50-60km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Salut, Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drapeanu Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 M-ar tenta si pe mine... Am revenit pe bitza dupa o pauza de aproximativ 10 ani asa ca nici eu nu ma grabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 31, 2013 Autor Share Postat Decembrie 31, 2013 Super! Deci in principiu pana acum suntem 3. Deoarece exista posibilitatea ca unii sa munceasca joi si vineri, cred ca cel mai bine ar fi sa facem plimbarea sambata. Eventual vineri stabilim ultimele detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drapeanu Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Eu pot si joi daca e. De fapt cred ca ar fi chiar mai bine. Inca o nelamurire, tura presupune plecat pe biciclete si intors pe ele pana acasa? Ca dau ceva mai multi kilometri in cazul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Eu pot cam in orice zi. Accuweather zice ca vineri ar fi cea mai potrivita zi de biciclit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 31, 2013 Autor Share Postat Decembrie 31, 2013 Daca facem traseul propus de mine, ma gandeam sa ne vedem la benzinaria Partener din Voluntari situata chiar langa trecerea peste calea ferata. Pana acolo fiecare vine cum doreste, cu bicla in masina sau calare. Eu am calculat din locul de intalnire. Intr-adevar, 50 de km sunt din Stefanesti. Daca plecam din Voluntari mai adaugam vreo 10-15km. Iar legat de ziua plimbarii, asa cum am mai spus, m-am gandit ca poate doresc sa vina si cei care muncesc joi si vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinelu_motorelu Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Of, of, of, ce ciuda am... oare nu se trezeste si vreo unul din zona mea sa faca astfel de propuneri?! Respect maxim si LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 salut. eu astazi vreau sa ies la o plimbare cu bicla. nu stiu inca unde. la ora 12 o sa vreau sa fiu la locul de intalnire, nici ala nu se stie. (poate stabilim impreuna, daca vine cineva azi) 0728.621.712 daca e tentat cineva, sa ma sune pe la 11, si vedem cum facem. vin si sambata daca nu plec din bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2014 As fi venit si eu azi dar ieri am avut niste treaba la Campina si, pentru ca aveam bicla in portbagaj, la intoarcere am oprit pe la Ploiesti si am tras o tura de vreo 60-70km cu un prieten. Azi nu mai pot chiuli de acasa, program cu copilu' si nefasta. Dar maine am invoire si voi putea merge din nou la plimbare. Daca nu apar alte propuneri, ma gandeam sa va astept maine la ora 11 la Agip-ul din intersectia Fundeni cu Colentina. Ma gandesc ca poate mai vrem un suc sau cafea si asta e mai aprovizionat decat Parteneru' din Voluntari. Daca pana la 11,15 nu apare nimeni, am decolat pe traseul propus, Gradistea-Tunari. De la Agip spre Stefanesti-Gradistea-Tunari-Stefanesti si intoarcere tot la Agip sunt 68km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Eu nu mai ajung. Ieri am iesit la o plimbare scurta si am reusit sa cad destul de urat. Drept urmare, acum am un genunchi umflat si un telefon defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 eu voi fi prezent la agip la 11:00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2014 Impreuna cu Ionut (vrajitoru') Tura foarte frumoasa In total, putin peste 80km Am mai mers si pe langa asfalt ---------------- Si cand o veni zapada la munte, eu mi-am pregatit asa ceva: Investitie sub 100 lei. 80 lei cauciucuri noi si vreo 17 lei suruburile ingropate de 4 + piulite. Manufacturare foarte simpla. Se gaureste cramponul cu bormasina, burghiu de 4, si se baga suruburile. Am folosit un patent cu care am bagat suruburile prin cauciuc. N-am strans foarte tare piulitele. Am in vedere drumuri cu zapada batatorita sau gheata. Unul din ele l-am facut anul trecut cu mobra si arata asa: Daca mai sunt entuziasti, eu sunt deschis sa facem gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 multumesc de poze. mi-a facut placere sa ne plimbam. nu imi vine sa cred ca am facut 80 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 6, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 6, 2014 Bravo bre, va tineti de treaba ) Fiind racit nu am putut veni, dar tura viitoare sper sa nu lipsesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2014 Daca o mai fi frumos, viitoarea plimbare ma gandesc sa fie ceva mai off road. Am inteles ca prin padurea Cernica sunt trasee garla. Poate cineva sa ne ajute cu niste explicatii sau track-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drapeanu Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Pana la urma eu am fost sambata la o tura prin padure la Baneasa. 37 de km in total. Sigur nu ma tineau picioarele 80. Daca anuntati pe aici poate reusim sa ne strangem la o o tura, dar un pic mai scurta. La o prima cautare: http://www.bikemap.net/en/route/945098-traseu-cernica/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2014 Da, am mai gasit si eu ceva: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/riders-club-cernica In concluzie, trasee avem. Ramane sa facem gasca, vedem cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Eu am bicla bucati, in revizie generala si, upgrade al unor componente. Sper s-o termin in ~ 2 saptamani si vin cu voi . Un traseu interesant in care am vazut cateva poteci si de offroad e prin padurea Mogosoaia (http://www.strava.com/activities/95579812). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Si cam asa a fost weekendul asta - http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/16390-spre-lacul-vulturilor-tentativa-frumos-esuata/ Editat Ianuarie 19, 2014 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 eu as baga we asta ceva lejer pe langa Bucuresti,daca permite vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 Pai zi. Te-ai gandit la un traseu? Sosea sau coclau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 sosea-ceva ft lejer,gen Mihailesti,Novaci,iesire pe Adunatii Copaceni si spre Bucuresti pe 1 Decembrie-o sa vin cu "troaca " de oras,deci nu e rost de "alergat".Sunt vreo 50-60 km maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 sosea-ceva ft lejer,gen Mihailesti,Novaci,iesire pe Adunatii Copaceni si spre Bucuresti pe 1 Decembrie-o sa vin cu "troaca " de oras,deci nu e rost de "alergat".Sunt vreo 50-60 km maxim Atentie Busu zice ca vine iarna de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 asa am auzit si eu,m-am uitat acum la stiri....s-a mai inselat,poate se inseala si acum...la ce temperaturi am avut in perioada asta....nici nu stiu daca sa il cred sau nu...vom vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate