xanderash Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Revin la intrebarea din 11.01.2014... merge cineva la Wacken 2014 ? Pt duminica... 16.02.2014 se gaseste cineva disponibil pt o scurta iesire prin Ploiesti (daca e vremea frumoasa) ... o plimbare de aducere aminte a comenzilor motocicletei... fara eroisme... e cineva ? eu ma bag dar de dimineata undeva de la 10 la 12 si ieri am fost o tura pana la calarasi si a fost super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Salut. La urma urmei ramane stabilit ceva ? Ora si locul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Salut. La urma urmei ramane stabilit ceva ? Ora si locul ? daca vrea cineva eu o sa dau o fuga pe la sala sporturilor la 10 maine ... vedem daca mai e cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 daca vrea cineva eu o sa dau o fuga pe la sala sporturilor la 10 maine ... vedem daca mai e cineva live de la sala.. nu mai e nimeni. M.am trezit degeaba :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Plimbari la sala. Foarte tare! lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Traseul este aproximativ acesta, si plec singur. George si eu vreau sa fac aproximativ acelasi traseu cu inca un motociclist numai ca plec din Ploiesti. Poate ne gasim pe serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 Hello ! Am casca noua, asigurare pe un an, dar... ne lasa vremea sa ne vedem si noi pe 2014 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 am 1000 de km facuti anul asta )) am 1000 de km facuti anul asta )) cum am prins o zi ok cu mai mult de 3 5 grade cum am taiat-o la drum si se anunta vreme frumoasa incepand de saptamana viitoare ... http://www.accuweather.com/ro/ro/ploiesti/289883/march-weather/289883 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 George si eu vreau sa fac aproximativ acelasi traseu cu inca un motociclist numai ca plec din Ploiesti. Poate ne gasim pe serpentine Hmm, o sa mai adaug la traseul actual si Defileul Dunarii. Voi trece si prin Ploiesti sa vizitez un prieten motorist. Perioada: undeva intre 14-25 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Hello ! Am casca noua, asigurare pe un an, dar... ne lasa vremea sa ne vedem si noi pe 2014 ?Asigurare pe un an?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Asigurare pe un an?! Dar pe cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Si restul pe "blat"? Eu am parcat motocicleta la mijlocul lui Ianuarie. Ce-as fi facut cu 6 luni de RCA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Omul care a postat are moto de viteza. De asemenea are si cel putin 3 masini. lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 George, eu prin August prind concediu, dar da un semn cand esti prin Ploiesti. Daca treci prin w-end te insotesc cativa kilometrii (niciodata nu strica o plimbare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Hehe! S-ajungem cu bine sa prindem concediul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 are careva maine sau poimaine chef de o plimbare? eu am in plan o tura pana la Drajna la castrul roman de acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 cred ca ne strangem sambata pe la sala si apoi facem o plimbare...stabilim acolo unde. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) la ce ora sambata? Editat Martie 12, 2014 de micleadragoscostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 nu stiu la ce ora...o sa scriu eu cand o sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 unde mai exact e castrul roman de la Drajna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 unde mai exact e castrul roman de la Drajna? in Drajna faci stanga spre Cerasu si la 1 km maxim pe dreapta e castrul ... dar nu va recomand sa va duceti acum ca e acoperit cu folie si nu ai ce face ... mai la vara probabil ca e mai ok ... ramane de vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ne intalnim maine la sala cam pe la 10:30-11. daca se schimba ceva mai vb la tel ne intalnim maine la sala cam pe la 10:30-11. daca se schimba ceva mai vb la tel. a ramas stabilit, maine la 10:30 la sala, si apoi facem o plimbare ..un munte...vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 profesore cine e cu cbr 600 rr implicat in accident ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ce accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate