flaviu123 Postat Martie 29, 2014 Autor Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Uleiul a fost 180 roni si filtru pana in 35 roni parca.. Erau doua modele mann si inca unul. Am facut revizia. Baterie noua. Am luat numere rosii...si acum la drum.. Editat Martie 29, 2014 de flaviu123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Eu mai am ceva de asteptat a mea am facut-o bucati tot pentru revizie:P ai fost la salon ? Editat Aprilie 4, 2014 de Alx21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Aprilie 21, 2014 Autor Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Salut Alx... nu am fost la salon. Aveam in plan daca era cald afara. A tinut vremea cu noi ieri si azi... Editat Aprilie 21, 2014 de flaviu123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 21, 2014 Autor Share Postat Iulie 21, 2014 - am rezolvat si cu numerele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 4, 2014 Autor Share Postat Decembrie 4, 2014 Va salut. Trebuie sa imi cumpar iarna asta cauciucuri pentru moto. Eu pe spate am dimensiunea 180/55/17. Pot monta cauciuc de 190/55/17 ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Se poate dar ia in calcul urmatoarele 450ron amenda + retinere talon + 100ron rar caz concret din luna septembrie. » Post actualizat in 05 Dec 2014 06:03Am uitat sa trec 40ron vulcanizare +200ron guma second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 5, 2014 Autor Share Postat Decembrie 5, 2014 Se poate dar ia in calcul urmatoarele 450ron amenda + retinere talon + 100ron rar caz concret din luna septembrie. » Post actualizat in 05 Dec 2014 06:03 Am uitat sa trec 40ron vulcanizare +200ron guma second. ) am inteles , mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Se poate dar ia in calcul urmatoarele 450ron amenda + retinere talon + 100ron rar caz concret din luna septembrie. » Post actualizat in 05 Dec 2014 06:03 Am uitat sa trec 40ron vulcanizare +200ron guma second. Poti da amanunte cum s-a ajuns la amenda plus restul? Pur si simplu filtru de politie? Sau baieteala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 putina baieteala filare, amenda cauciuc 190 (talon180). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Te-am intrebat deoarece stiu cum actioneaza baietii de la rutiera. Daca mergi cu gaz constant, nu atragi atentia, nu te opresc decit in mod cu totul si cu totul exceptional. Am circulat 2 veri prin Buc cu R1 preparat 100% de pista, dar ca aveam numar de inmatriculare regulamentar. Slick-uri, fara oglinzi, cauciuc de 200, fara far, semnale, carenele de pista vopsite in alte culori decit ce e scris in talon. Am fost oprit o singura data pe Centura, era filtru, dar nu scoteam zgomot inainnte de oprire. M-au controlat doar la acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Poate acolo sunt mai permisivi.Acum vreo doi ani am fost 7-8 -10 motoare nu mai stiu, eu cu inca un prieten am plecat cu vreo 10min mai devreme si nu am mers in turma cu ei , restul au fost opriti toti : taloane luate pentru: tobe,zgomot,cauciucuri.Si pe mine m-au oprit de vreo 3x asa ca nu aveau ce face cred(atunci nu aveam slickuri) si dintre astea 3x o data s-a verificat si dimensiunea cauciucurilor. Esti ca un magnet sa zic asa fara oglinzi slickuri si mai ales cauciuc 200 care e vizibil mai mare, ai avut noroc. Editat Decembrie 9, 2014 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Circulind singurel, fara gasca, nu atragi atentia. Am trecut pe linga zeci de echipaje de la rutiera. Am un amic la rutiera, mi-a confirmat ce banuiam, daca esti in gasca, esti tinta sigura. Plus zgomot, mers agresiv. Poti sa ai motoreta cu toate in regula, tot te opresc daca esti agresiv (macar prin zgomot). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Circulind singurel, fara gasca, nu atragi atentia. Am trecut pe linga zeci de echipaje de la rutiera. Am un amic la rutiera, mi-a confirmat ce banuiam, daca esti in gasca, esti tinta sigura. Plus zgomot, mers agresiv. Poti sa ai motoreta cu toate in regula, tot te opresc daca esti agresiv (macar prin zgomot). de parere cu tine!!! asa mi se intampla si mie mai mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 26, 2014 Autor Share Postat Decembrie 26, 2014 A venit Mosul Kit lant nou, placute de frana fata si spate. Urmeaza cauciucuri si asteptam caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Insemana ca a fost cuminte dansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 A venit Mosul Kit lant nou, placute de frana fata si spate. Urmeaza cauciucuri si asteptam caldura Pina la urma ti-ai luat porcaria aia de DID? Citi dinti au pinioanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 28, 2014 Autor Share Postat Decembrie 28, 2014 Pina la urma ti-ai luat porcaria aia de DID? Citi dinti au pinioanele? Da, am luat DID pana la urma. Am luat 15 cu 45 cum am vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 E bine ca ai luat 15-45, o sa fie rea de tot la demaraj. Cauta si cauciucuri care sa tina la puterea aia, spate-sa nu derapeze la accelerare, fatza-sa se opreasca, nu sa alunece in caz ca iese Gigi cu Dacia din parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 28, 2014 Autor Share Postat Decembrie 28, 2014 Ok. Mersi mult inca odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Da, am luat DID pana la urma. Am luat 15 cu 45 cum am vorbit. Am uitat sa te intreb, lantul are 2 zale in plus fata de numarul lor stoc? Daca nu, mergi repede si schimba-l . Editat Decembrie 29, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Decembrie 29, 2014 Autor Share Postat Decembrie 29, 2014 Este ok lantul, cu doua zale in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate