lil' rider Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 nu stiu daca postez unde trebuie, dar imi cer iertare de la cei care sunt iritati de acele persoana care pun aceiasi intrebare de 1000 de ori... vreau sa stiu cu aprox 1000 de euro ce scooter SH pot achizitiona? o caracteristica importanta ar fi fiabilitatea si cat de cat sa arete bine... daca ma puteti ajuta astept raspunsurile voastre! P.S. am postat aici deoarece peste putin timp plec din tzara la munca si vreau sa stiu cam aproz cati bani imi trebuie sa adun. Multumesc pt. intelegere! Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 eu am o gilera dna 50cc de vanzare 1000e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 intri pe www.bikeshop.ro si te lamuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 /index.php?showtopic=70596 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 cumpara Malaguti , sunt cele mai fiabile , incearca F10 sau F12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil' rider Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 tind spre Aprilia SR, dar nici Malaguti nu ramane pe dinafara. am vrut la inceput un runer dar banii nu-s de ajuns asa ca cred ca raman la aprilia dar sper sa fac o alegere buna si desteapta. daca mai aveti indei astept sa postati. multumesc celor care mi-au dat idei! numa bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 ca performante Aprilia e mai bun (fata de malaguti , daca compari 2 modele asemanatoare) dar Malaguti e mai fiabil , depinde pentru ce il cumperi . Daca vrei sa mergi la servici in fiecare zi cu el , cumpara Malaguti , daca vrei sa te distrezi in week-end , cumpara Aprilia .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil' rider Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 ca performante Aprilia e mai bun (fata de malaguti , daca compari 2 modele asemanatoare) dar Malaguti e mai fiabil , depinde pentru ce il cumperi . Daca vrei sa mergi la servici in fiecare zi cu el , cumpara Malaguti , daca vrei sa te distrezi in week-end , cumpara Aprilia .... Vad ca tu ai Aprilia Area 51. zi-mi cv despre modelul acesta. date tehnice, pret, etc... astept mai multe detalii. Numa Bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 daca-tz chiar aveai putzin interes in subiectul asta, poateai fi gasit topicul asta: /index.php?showtopic=64962 de acum inainte, poate cautzi putzin inainte sa postezi un topic cu exact acelash isubiect cu unul carea mai fost topic closed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate