Owens_k2 Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut! La ce temperatura trebuie sa ajunga motorul pentru a se seta relantiul? Am un ZX6R 2004 (injectie) si am observat ca daca setez relantiul la 1300 cand motorul are in jur de 40 de grade in momentul in care se incalzeste si trece de 80 de grade , relantiu creste pana la la 1500. E normal sa creasca atat cand se incalzeste motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Relantiul il setezi la turatia care iti zice in manual, cand motorul are temperatura normala de functionare. Nu cand e rece, ca atunci o sa iti creasca si mai mult cand se incalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mersi! In prima faza asta am sa fac! Citisem tot pe forum la altii care au avut probleme similare si ziceau ca se poate sa traga "aer fals" Desi la ei fluctuatia era mult mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 90-100 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mersi fain!! O sa il reglez cand e incins atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate