SpiritofMotions Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 ajung si eu, insotit de 1l de tuica tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Io nu am putut veni asa ca am practicat oarece tehnica de supravietuire in garaj confectionandu-mi o spirtiera din doza si am bagat o tuica fiarta gandindu-ma la voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Masa asta inca va asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 A fost o seara foarte frumoasa, impreuna cu lume de foarte buna calitate. Si deloc in numar mic, tinand cont de urgia de-afara si de timpul scurt, de pe-o zi pe alta. A fost tare misto sa impartasesti, sa asculti povesti cu si despre doua si trei roti, sa razi si sa ciocnesti un pahar cu asa oameni care chiar au ce spune - nefiind guvernati de basini umflate in dosul tastaturii. Sper sa devina un obicei acest tip de intalnire, nu poate aduce decat bunastarea motociclistica a tuturor si inchegarea unei comunitati - deocamdata prea fracturata de orgoliile marunte ale catorva nevolnici. A fost si un prilej de a ne pune in acord cu cateva chestiuni interesante. Sa ne revedem cu bine, prieteni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Bine-bine si poza de grup?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Na Na Na Na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Io n-am putut sa ajung ca eram tocmai in fruncea tarii de unde am tot venit cu ajutorul tastaturii pana acum. Sper ca a fost buna berea dar paziti-va coada ca treaba asta cu inchegatul si parturile nu suna tocmai bine... Editat Ianuarie 27, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonul_alb_zburator Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Bine-bine si poza de grup?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) A fost o seara foarte frumoasa, impreuna cu lume de foarte buna calitate. Si deloc in numar mic, tinand cont de urgia de-afara si de timpul scurt, de pe-o zi pe alta. A fost tare misto sa impartasesti, sa asculti povesti cu si despre doua si trei roti, sa razi si sa ciocnesti un pahar cu asa oameni care chiar au ce spune - nefiind guvernati de basini umflate in dosul tastaturii. Sper sa devina un obicei acest tip de intalnire, nu poate aduce decat bunastarea motociclistica a tuturor si inchegarea unei comunitati - deocamdata prea fracturata de orgoliile marunte ale catorva nevolnici. A fost si un prilej de a ne pune in acord cu cateva chestiuni interesante. Sa ne revedem cu bine, prieteni ! Avand incredintat spre crestere si educare un minor de 5 ani nu am putut participa la intalnirea hotarata de pe o zi pe alta. Pe de alta parte, eu nu am inteles ce avrut sa zica domnul Festina aici in legatura cu guvernarea basinosilor (poate sunt obosit sau batut in cap) Poate este amabil si ne mai explica odata, insa, oricum, cu replici acide din spatele tastaturii nu prea ai putere de convingere. Sunt curios si eu cine sunt nevolnicii cu orgolii marunte din acest spatiu virtual, cine stie, poate au avut copilul cu febra, si, ocupati cu scaderea temperaturii progeniturii n au mai avut timp sa stea pe net si sa se poata apara. Nu de alta , dar ca sa ne ferim cu totii de ei si sa fie blamati inca odata pentru ipocrizia lor. Sunt sigur ca domnul Rares ne va lumina si in aceasta privinta. Multumesc anticipat! Editat Ianuarie 27, 2014 de Ursu Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Foarte frumoasa e fotografia cu fulgii de zapada ! Avand incredintat spre crestere si educare un minor de 5 ani nu am putut participa la intalnirea hotarata de pe o zi pe alta. Nu e nici o suparare, poate vei putea veni la urmatoarea intalnire. Cand si unde ziceti sa fie? S-a propus inclusiv sa ne intalnim saptamanal chiar. Fireste ca cine poate sa vina e binevenit chiar si din alte zone, in caz ca se nimereste sa fie in Bucuresti insa nu are nimeni nici o obligatie de a veni neaaparat la aceste seri de socializare sau obligatoriu saptamanal. (Eu cred ca saptamanal e cam des dar o data pe luna ar putea fi un compromis bun? Sau la doua saptamani odata?). Ideea e sa stabilim o zi fixa, asociata unui loc, in care sa ne intalnim, periodic si pe cat posibil cu regularitate. (Repet, absolut in functie de disponibilitatea fiecaruia, nimic obligatoriu). .. Poate ca este si asta o forma de a ne consolida biata comunitate. Sa ramana Grill Pub? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Foarte frumoasa e fotografia cu fulgii de zapada ! Nu e nici o suparare, poate vei putea veni la urmatoarea intalnire. Cand si unde ziceti sa fie? S-a propus inclusiv sa ne intalnim saptamanal chiar. Fireste ca cine poate sa vina e binevenit chiar si din alte zone, in caz ca se nimereste sa fie in Bucuresti insa nu are nimeni nici o obligatie de a veni neaaparat la aceste seri de socializare sau obligatoriu saptamanal. (Eu cred ca saptamanal e cam des dar o data pe luna ar putea fi un compromis bun? Sau la doua saptamani odata?). Ideea e sa stabilim o zi fixa, asociata unui loc, in care sa ne intalnim, periodic si pe cat posibil cu regularitate. (Repet, absolut in functie de disponibilitatea fiecaruia, nimic obligatoriu). .. Poate ca este si asta o forma de a ne consolida biata comunitate. Sa ramana Grill Pub? Zice Corleone sa nu mai ocolesti raspunsul si sa spui clar cine sunt nevolnicii si guvernatorii basinosi. Vezi ca esti pe gheata subtire si nu stii sa inoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Eu de ani de zile tot discut in stanga si'n dreapta cu diversi posesori de moto comuniste... ca ar fi bine sa avem si noi o data pe luna un loc unde sa ne intalnim toti cei pasionati de si cu moto clasice , comuiniste si atase asa cum este cea de la Herastrau cred ca ar fi frumos ca si noi cei cu comuniste sa avem un loc al nostru lunar unde ne putem intalni . Si pentru Rares pun un link de unde poate sa invete { si nunumai el } cum sa-si confectioneze o spirtiera cu care sa poata si el sa-si faca o cafea dimineat la intrunirile de atase sa nu mai pateasca ca la Sambata cand cauta un pic de jar sa faca o cafea . Editat Ianuarie 27, 2014 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) cred ca ar fi frumos ca si noi cei cu comuniste sa avem un loc al nostru lunar unde ne putem intalni . bineinteles ca ar fi foarte frumos si ai avut (si ai) toata dreptatea sa insisti asupra acestei idei nu doar frumoasa ci si folositoare, tuturor zic eu! hai s-o facem ! (e misto ideea de spirtiera, am remarcat si cutia, ruseasca...) Editat Ianuarie 27, 2014 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Foarte tare spirtiera Ionele. Cred totusi ca o sa raman la primusul meu pe benzina pentru moment. Dar informatia e inregistrata si catalogata. Urse nu cred ca Festina se referea la tine. Corleone nu inteleg cum a ajuns in aceasta discutie. In general am observat ca scrisul pe forum are defectul ca fiecare intelege ce vrea, nu ce se dorea transmis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Foarte tare spirtiera Ionele. Cred totusi ca o sa raman la primusul meu pe benzina pentru moment. Dar informatia e inregistrata si catalogata. Urse nu cred ca Festina se referea la tine. Corleone nu inteleg cum a ajuns in aceasta discutie. In general am observat ca scrisul pe forum are defectul ca fiecare intelege ce vrea, nu ce se dorea transmis. Bun! Si ce se dorea transmis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Sa ne intalnim macar o data pe luna, daca nu mai des, astia din Bucuresti si imprejurimi, intr-un loc stabilit si o data fixata, in ideea ca un acest gen de intalnire consolideaza comunitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Vineri/duminica iese cineva la o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Vineri/duminica iese cineva la o bere? eu as iesi daca nu voi pleca in we din oras, asa cum se previzioneaza. dar o sa te sun vineri, cand imi va fi clar. care mai vine, domnilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pai...ziceti o ora si o locatie. Si eu vreau sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ori vineri dupa amiaza sau duminica seara.nu stiu cum ar fi mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 In care din zile, unde mergeti, la ce ora este plecarea si cand preconizati intoarcerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 haideti domnilor e 1 martie! impuscam 2 iepuri: invitam sotiile/prietenele la restaurantul la care ne intalnim. si uite asa ne si vedem si marcam si momentul fata de consoarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Haidem, deci luam si partea cicalitoare. Editat Martie 1, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate