mistery Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Nu ma pricep deloc la monocilindri mari. Ma intereseaza daca sunetul la motorul unui KTM Duke 640 este normal. Am auzit motorul, merge foarte bine dar are un zgomot ce ma deranjeaza putin. Parca ar fi o bataie/un ax, nu imi dau seama. Am inteles ca la Duke ar putea fi din cauza ca nu are ax contrabalansare dar nu sunt convins. E normal sa aibe alte zgomote mecanice decat cele de detonatie(piston) acest motor? LC4 au probleme cu axuri sau distributia in general? Ms pentru raspunsuri. Editat Ianuarie 27, 2014 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Intotdeauna monocilindrul suna altfel. E doar o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Nu ma pricep deloc la monocilindri mari. Ma intereseaza daca sunetul la motorul unui KTM Duke 640 este normal. Am auzit motorul, merge foarte bine dar are un zgomot ce ma deranjeaza putin. Parca ar fi o bataie/un ax, nu imi dau seama. Am inteles ca la Duke ar putea fi din cauza ca nu are ax contrabalansare dar nu sunt convins. E normal sa aibe alte zgomote mecanice decat cele de detonatie(piston) acest motor? LC4 au probleme cu axuri sau distributia in general? Ms pentru raspunsuri. Monocilindru de la KTM este mai galagios decat alte monocilindre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Lc4 este cel mai din clasa lui. Duke are motor de lc4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Lc4 este cel mai din clasa lui. Duke are motor de lc4. Din cauza ca ..monocilindru ! Editat Ianuarie 29, 2014 de motorus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Motorul de duke sau LC4 are un sunet specific..vezi pe youtube,daca e acelasi sunet si la tine stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate