Bica Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Stai calm..nici pe departe...incercam sa te fac sa intelegi ce am urmarit. Suntem oameni mari ....discutam ..impartasim pareri...uite de la tine am aflat multe, conteaza.Inca o data...suntem ok...de aia am pus topicul, pentru schimburi de experienta. Bafta! poti afla te rog daca cilindrii tai au fost honuiti si ce cota de segmenti a pus mecanicul pe pistoane?ai spus ca ai pastrat pistoanele...eu vreau sa=mi fac un rebuild la motor...si as vrea sa-mi schimb si segmentii si sa pastraz pistoanele...si sunt curios cum ti-a facut tie.mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pmp Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 (editat) Sal este ceva diferanta intre yzf 750 si yzf 750R ? Sunt posesor de unde yzf 750r! Editat Aprilie 19, 2014 de pmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filip_rus Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 Sal este ceva diferanta intre yzf 750 si yzf 750R ? Sunt posesor de unde yzf 750r! Din cate stiu eu, si sa ma corecteze cineva daca gresesc, sunt 2 modele...R si SP. Cel SP e single post...de unde si titulatura. Diferente intre ele...cred ca le gasesti pe wikipedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Sal este ceva diferanta intre yzf 750 si yzf 750R ? Sunt posesor de unde yzf 750r! cam cu intarziere..dar DA sunt diferente majore...SP-UL are TPS si total alta configuratie in carburatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 R7-le s-a facut intre 99-02. Practic arata cam ca R6 din prima generatie http://raresportbikesforsale.com/1999-yamaha-r7-ow-02-for-sale/ Oricum, ce ai tu acolo e o motocicleta desul de misto, o sportiva decenta, chiar daca a fost fabricata acum 20 de ani. La cat mai multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filip_rus Postat Iulie 16, 2014 Autor Share Postat Iulie 16, 2014 Daaaa..frumos foc R7 ala...ceva deosebit. Batrana mea acum imi face belele..cum pun si eu mana pe un motoras de exup...aveti idee? Tot caut si nu gasesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 (editat) cauta pe ebay...gasesti si cu 30euro, dar nu stiu cat costa transportul pana in ro...oricum nu e o avere am avut si eu acum 3-4 ani yzf 750 1993 si am avut problema cu exup motor si am eliminat motorasul pana am gasit unul ..poti sa il dai jos si tragi de cabluri spre deschis sa fie mereu deschisa clapeta si o sa mearga si fara...mi se pare ca pleaca mai greu de pe loc,dar macar asa te mai folosesti de ea pana gasesti unul...bafta Editat Iulie 16, 2014 de alexyzf75093 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiberyc Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Salut. sunt posesor a unei yamaha yzf 750 dar este fara exup m-am sa o restaurez din punct de vedere mecanic estetic arata bine ma intereseaza de unde sa procur segmentii, si dupa ce dau jos chiuloasa mai trebe sa schimb si garnitura sau o pastrez pe cea veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian24 Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Vă salut! Îmi puteți spune de unde a-ți luat segmenti? Și ce marca a-ți folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Acum 59 minute, marian24 a spus: a-ți folosit Topicul are aproape 10 ani! Acum 59 minute, marian24 a spus: a-ți luat a-ți folosit Iar astea 2 n-au! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate