Sanim Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Buna motociclistilor, ma numesc Gabriel, de prin Alba . Am prins curaj si am cumparat prima motocicleta legala , inainte aveam un loncin 125cc cross , cu care zburdam pe la tara/munte/padure , fara acte fara nimic . As dori daca se poate niste pm-uri cu linkuri de la magazine unde gasesc piese ieftine pentru aceasta fata, ma refer ulei , spray lant , filtre etc . Momentan nu are nimic stricat , fostul proprietar a facut doar 6k km in 2 ani , si 2 schimburi de ulei+filtre in acest timp, deci ma gandesc ca a avut grija de ea. Acum astept vreamea buna, si sa dau examenu pt A2 , de maine incep legislatia . Dupa cum se vede in poza e un suzuki gs500e din 2000 cu 35k km in bord adusa din Spania acum cativa ani. Editat Februarie 9, 2014 de Sanim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Puteam sa jur ca'i baiețel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Sa o calaresti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Si eu credeam ca s-a legalizat prostitutia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Si eu credeam ca s-a legalizat prostitutia.... asta am crezut si eu. Anyway, s-o stapanesti sanatos si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 era clumea de nu face vreun romanas misto , doar asa e pe fiecare forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Considera ca asta este botezul pe forumu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 era clumea de nu face vreun romanas misto , doar asa e pe fiecare forum . Pai cum sa reactioneze lumea cand tu pui titlul la topic "la misto" Aaaa! si NFS la numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 titlu nu e la misto deloc, daca ai avea creier si l-ai folosi ai realiza de ce am pus asa, cat despre numar ce are ? asa am cumparat-o si asa o voi lasa, cu aceleasi numere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 titlu nu e la misto deloc, daca ai avea creier si l-ai folosi ai realiza de ce am pus asa, cat despre numar ce are ? asa am cumparat-o si asa o voi lasa, cu aceleasi numere. Nu te ambala ... ca-ti crapa motorul la prima fetita legala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 bine bo$$ , las in ture mici . in fine , bucura-te de motoru tau acum ca vine primavara si eu ma bucur de al meu , salut si am incheiat cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 salut si am incheiat cu tine. Bai, nu, te rog eu frumos, iarta-ma Bo$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 iar s-a chiolit de la lectia de limba romana...cand altii a stat sanvete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) A mai aparut un KOKIX,, bossilor! Editat Februarie 10, 2014 de Kevinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
23X_Kill Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Eu am inteles titlul din prima, md , s-o stapanesti sanatos, fara accidente, si numai cu atentie pe drum. il stii Live for Drive, Drive for Life. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 nu era chestie de inteles, era chestie de mentalitate , aici e plin de "Bossi" cu aere de nu incap in ei , care orice ai posta, trebuie sa faca misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Ce rau ii asta micu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 iti dai seama dak isi lua vreun vfr macar...sau mai rau, un fjr hii hii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Ce rau ii asta micu ... un "bietel legal" in devenire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 cate fetite ilegale ai mai pentelit pina acum papusel????scuze de gluma. Ai grija cum rulezi cu nebuna asta legala si uita te in oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 doamneajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate