Tiesto Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Salut, Vad ca a inceput sa se cam incalzeasca in ultima vreme si in curand probabil o sa-mi aduc si eu motorul in Bucuresti. Cunoaste cineva / inchiriaza cineva un loc de parcare in zona Dristor? (preferabil Ramnicu Valcea). Exista vreo parcare subterana ceva acolo? Vreau sa tin motorul pe perioada de vara acolo. Nu as vrea sa-l tin in fata blocului... motive sunt destule. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Daca gasesti da-mi un PM ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Caut. Poate poate o rasarii ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 parcarea de la pasajul obor... dar e destul de departe ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Februarie 17, 2014 Autor Share Postat Februarie 17, 2014 Cam departe de mine... parcarea de la pasajul obor... dar e destul de departe ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vm210984 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 (editat) Cum stati cu garajul? caut si eu, stiu ca e vechi topicul dar poate poate. Mersi. Editat Martie 2, 2016 de vitalik.moraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa_1984 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Buna, Va pot ajuta eu cu o curte in zona daca va e de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 e scump si sunt cacanari aia de acolo. adica nu poti sa-ti tii si masina si motocicleta pe acelasi loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Stie cineva cat costa parcarea din pasaj de la Obor? E supravegheata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa_1984 Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Eu stiam k e in jur de 350-400 lei/luna....cu supravegherea nu stiu, dar sunt cazuri de zgarieturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Pentru moto la obor e 150 lei. Cartela , bariera , sistem supraveghere, paznic. Putea sa fie mai ieftin dar e rezonabil si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Salut, Eu imi caut 4colegi de garaj. Se elibereaza in locul unde tin eu moto. 20e/luna daca suntem 5. Zona este pe langa rar_ul de pe grivita. Garajul este incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Salut, Vad ca a inceput sa se cam incalzeasca in ultima vreme si in curand probabil o sa-mi aduc si eu motorul in Bucuresti. Cunoaste cineva / inchiriaza cineva un loc de parcare in zona Dristor? (preferabil Ramnicu Valcea). Exista vreo parcare subterana ceva acolo? Vreau sa tin motorul pe perioada de vara acolo. Nu as vrea sa-l tin in fata blocului... motive sunt destule. Multumesc. Salut Exista garaj exclusiv moto la Centrala Sud Vitan Detalii la 0731805588 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Salut Exista garaj exclusiv moto la Centrala Sud Vitan Detalii la 0731805588 Unde e asta? Centrala sud vitan? Ceva sugestii pentru dristor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Ati mai gasit ceva variante de tinut moto in zona Dristor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin.patulea Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 Salut, ceva nou intre timp? Tot pentru in timpul sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate