robertkiran Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) 3500 de forinti. http://motorshow.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=1318 Aproximativ 52 de lei. Editat Februarie 18, 2014 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 gata, rezolvat cu cazarea. 20 e dubla , 15 in regim single.confirmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Unde ai rezervat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 la budapesta, nu de asta este vorba ? in zilele salonului.21 - 23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Pentru cazare puteti sa incercati si la Etap hotel, f. curat, ieftin , in zona comerciala nord.vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 la budapesta, nu de asta este vorba ? in zilele salonului.21 - 23. cred ca se referea la care hotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 la ala la care am spus ca am duc si ca ma ocup de cazare. sau e prea scump ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Mai da secretos mai esti .... Ok, sper sa nu fie cu suparare, dar eu totusi am decis sa nu ma risc. Asa ca azi am fost la duduia cea draguta de la agentie, i-am dat 312 lei si mi-a facut rezervare la Hotel Expo Congress. Asa ca stau linistit am cazare asigurata, si aproape de expozitie. Cred ca si asta conteaza, parca nu as vrea sa intru in expozitie cu geaca moto, cu casca in mana, mai ales daca o sa fie cald. O sa las tot bagajul la hotel si plec linistit la expo pe jos. Plecarea la mine va fi vineri 21 martie la ora 6-00 din Pitesti (parca e prea criminal la 5). Poate ne strangem mai multi pe drum. Cei care pleaca mai tarziu sigur ma ajung din urma, pentru ca nu sunt vitezoman. In caz ca ploua, sau e frig rau voi merge cu masinuta. Da poate o fi vreme buna ... Editat Februarie 19, 2014 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 am inteles, ai buget . unde vezi tu secretos ? a zis cineva ca vine si eu am spus " nu "? sa avem drumuri bune, am inteles mesajul, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 Am spus secretos, in sensul ca nu ne-ai dezvaluit care e hotelul. Nu a fost nimic cu rautate, sper ca nu m-ai inteles gresit. Buget, sincer nu prea am "mult", dar am vrut totusi sa fiu mai aproape de salon. Asta a fost motivul pentru care am dat ceva bani in plus. Asta si nu altul... Sa avem drumuri bune, si poate ne intalnim pe drum, sau acolo si mai povestim, la un suc sau bere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Am inteles. Ne strangem, platim , povestim, vremea , bunica, hotel ,bani, radare ,vigniete, dar din toata sarabanda asta poate spune cineva clar si cu detalii adresa exacta a locatiei eventual cu coordonate GPS fara trimiteri la WWW sau http ?Pt mine e important acest amanunt. Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) Am inteles. Ne strangem, platim , povestim, vremea , bunica, hotel ,bani, radare ,vigniete, dar din toata sarabanda asta poate spune cineva clar si cu detalii adresa exacta a locatiei eventual cu coordonate GPS fara trimiteri la WWW sau http ?Pt mine e important acest amanunt. Merci ! De la ei de pe site dă următoarea adresă: HUNGEXPO Budapest Fair Center H-1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) Si amănuntul: by bike from 'Kerepesi út' till Gate no.1, Opening hours: 21-22. March 2014. from 9.00 - 19.00 23. March 2014. from 9.00 - 18.00 Editat Februarie 25, 2014 de buck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Dan.adresa aia merge pe gps.ce soft ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 26, 2014 Autor Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Am inteles. Ne strangem, platim , povestim, vremea , bunica, hotel ,bani, radare ,vigniete, dar din toata sarabanda asta poate spune cineva clar si cu detalii adresa exacta a locatiei eventual cu coordonate GPS fara trimiteri la WWW sau http ?Pt mine e important acest amanunt. Merci ! Am un GPS SMAILOJOY (deci un jaf). Si daca bag Ungaria-Budapesta-strada Expo ter o gaseste. Si coincide si cu ceea ce arata google map. Atat expozitia, cat si hotelul sunt pe strada aia. Sunt sigur (am mers de trei ori pe jos pe strada aia pana acum). Editat Februarie 26, 2014 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 SNKS ! Io sunt "OREO" M ati scos din canal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 auzi dane, da' bmw-ul ala stie de salon ? mai bine nu l adu' ca ii faci de ras pe aia 1200 LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 auzi dane, da' bmw-ul ala stie de salon ? mai bine nu l adu' ca ii faci de ras pe aia 1200 LC. Vrei sa spui "VICEVERSA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Deloc.tu pe ei;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) Mai sunt 21 de zile. Sa speram ca vremea va tine cu noi ca sa putem merge cu mobrele ... Editat Februarie 28, 2014 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Deloc.tu pe ei;) N am cum! LC ul e mult peste standardul unei motociclete din clasa ei . Este devansata cu mult fata de ce stim de BMW, Crede ma, m am dat mult la test drive platit si e un vis de motocicleta. Singura chestie care ma face sa stau pe loc e uleiul unic pt trei functii diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 offtopic - sunte de acord ca in fine a nimerit-o bmwul.daca aduce pretul la o valoare de bun simt ( cam 50 % din ce cere acum ), chiar imi iau una. pana atunci ma uit la startrek ca ala e SF de buna calitate . so, budapest ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 As merge si eu...cu trenu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 3, 2014 Autor Share Postat Martie 3, 2014 Si eu tot cu trenul sau masina merg ... ca nu mai am moto. /index.php?/topic/709037-honda-iasi-hachi-motors-hoti-la-drumul-mare/&do=findComment&comment=3685504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Care mai merge din Bucuresti si ce cazari aveti ? Eu as vrea sa vin cu motoru. Parca n-ar avea farmec cu masina, dar sa vedem cum e si vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Mai sunt 21 de zile. Sa speram ca vremea va tine cu noi ca sa putem merge cu mobrele ... crezi ca rezista chinezaraia pana la budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate