Sari la conținut

buck

Membru
  • Număr conținut

    220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buck

  1. Un nr de contact la persoana se poate. Am si eu nevoia prin primavara sa aduc motorul.
  2. http://m.youtube.com/watch?v=miHbhcklHTk
  3. Cat de repede vrei sa faci sincronizarea? Poate ne intelegem la o data si ti le sincronizez.
  4. Am descarcat-o din prima si a mers creat utilizator tot din prima. Trebuie sa aveti activat serviciul de Date. Felicitati pentru munca depusa!
  5. Totul depind de tipul de casca care ai. Poti sa cumperi cel mai scump sistem de intercom, dar daca casca este zgomotoasa, microfonul va prelua acest zgomot si cel cu care comunici nu va întelege nimic.
  6. buck

    Suzuki SV650

    Faină. Sper sa ne vedem pe strazi!
  7. Sunt curios cat de zgomotoasa e.
  8. Eu cu încã un prieten am ajuns,am vizitat salonul si ne-am cazat. Merita calatoria pentru tot ce ofera salonul auto-moto. Ia cel putin 3 ore de vizitat. Ai ce vedea.
  9. De la ei de pe site dă următoarea adresă: HUNGEXPO Budapest Fair Center H-1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) Si amănuntul: by bike from 'Kerepesi út' till Gate no.1, Opening hours: 21-22. March 2014. from 9.00 - 19.00 23. March 2014. from 9.00 - 18.00
  10. Vand geci SPADA SERENA LADIES.
  11. Frumoase poze si soarele a tinut cu voi. Noul sezon cu ce il vei incepe?
  12. Unii sunt doar invidiosi că nu pot calătorii atat de mult ca si tine.
  13. Foarte frumos că împărtășești cu noi pozele din vacanta. Bravo!!! Am în plan un tur al Europei, iar tu mai ajutat să stabilesc anumite puncte din traseu.
  14. Iată câteva poze si de la mine. Este recomandat ca la noi (fiind mai mult praf) să fie curatat mai des.
  15. Nu stiu dacă are cont aici dar atentie la : Lucian Rusticeanu Soseaua Mihai Bravu nr. 434 Bl.V16 Ap 20 BUCURESTI sect.3 Tel 0766433930 Mi-a dat o comandă și nu a ridicat pachetu. Evident că toate taxele de transport le-am suportat eu si cele de retur. Normal că acum nu mai dă nici un semn de viață. Acum il înteleg foarte bine pe ”Garcya” de ce acceptă doar cu plata în avans. Unii nu îți dau seama că reputația unui om se câștigă foarte greu dar se poate păta într-un moment. Deci Atentie mare dacă vă mai comandă ceva.
  16. Am râs cu soția aseară de nu mai puteam de burtă . Și toate s-au întâmplat într-un minut. Câtă adrenalină într-un singur minut! Ce plină de surprize e viața!
  17. Da, mă număr printre norocoși, dacă putem numi așa. Cu scuterul am avut răbdare până l-am găsit. Am început căutările din iunie și m-am oprit la acesta în septembrie. Despre voltmetri anunțul este aici. Legat de preț am dat atâta pe el cât să justifice fiecare banuț. Cu toate că pe net se învîrte la 1500 Euro cu kilometri puțini gen motomus sau sermoto la care toate scuterele au in jurul valorii de 20.000 km. Oare de ce? Și mai zic că mai sunt și revizionate (DA la kilometrii). Prefer să dau mai mult pe unul care are km mai multi, dar știu că sunt reali. Așa am făcut și cu masinilea pe care le-am cumpărat.
  18. Acum să revenim la lucruri ziditoare! Legat de numărul de km, pe mine nu mă afectează cu nimic că are 300.xxx km atâta timp cât merge brici nu am nici o problemă cu el, iar consumul la mers sportiv îl am de 4,12 l/100 (și aici probabil vor fi mulți contestatari dar îi invit să probeze). Când am cumpărat scuterul în actele de Italia era doar un singur propietar, iar împreună cu toate actele mi-a fost înmânat și documentația de service la reprezentanță Suzuki cu toate facturiile și operațiile făcute la scuter de când a fost cumpărat până a intrat în posesia mea. Calculând reviziile făcute cu numărul de km înregistrați, în momentul revizie (scriși pe fiecare factură), reiese exact o medie de 3000 km/an (chiar și în Libretto di garanția cu nr. de km). Deci la un scuter la care îți dă cartea de service și toate facturile făcute eu nu am nici un motiv să mă îndoiesc de nr. de km din bord. Rolele poate să le fi schimbat propietarul la scurt timp după ca a cumpărat scuterul, de aceea arată în halul ala. Voltmetru tib brichetă se folosește la măsurarea încărcări și se bagă în priza brichetă.
  19. Vând intercomuri http://www.motocicli...orcycle-helmet/ și rimstripes reflectorizant și waterproof http://www.motocicli...Či-waterproof/
×
×
  • Creează nouă...