pytmarius Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Va salut. Am un prieten care are un bmw f650 odel 97-98 si nu-i mai merge becul din far pe nici o faza, becul nu este ars, are h4 iar martorul din bord de la faza lunga este aprins tot timpul chiar daca schimba pe scurta. Nu stiu ce ar putea avea, daca stiti ceva va rog o parere. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu ma pricep prea bine dar e posibil sa fie vreun contact imperfect sau vreun scurt pe undeva...verifica firele de la un capat la altul, ti-ar fi bun un aparat de masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Uite aici schema electrica, primul link: http://faq.f650.com/FAQs/Photos/ElecPhotos/wiring1-1.gif. Daca te pricepi, o faci tu, daca nu...la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 vezi incarcarea !! verifica cat incarca ! si veridica si releul de la far(are undeva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Verifica firul de masa / pamantarea de la far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 cred ca intai ar trebui sa verifici sigurantele, sa te asiguri ca is ok si pe urma sa procedezi la verificarea restului instalatiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 E o problema de masa. Martorul de faza lunga din bord se aprinde cand pui faza scurta pentru ca se alimenteaza prin filamentele de faza scurta si lunga. Fie ca becul nu are masa legat, fie ca firul de masa nu mai face contact bine cu cadru sau where ever it goes, fie ca e rupta undeva. Ca sa testezi ipoteza asta rapid, ia un fir si faci legatura intre pin de masa si un punct bun de masa pe mobra. Masa e numit common in desenul de jos: http://www.4x4extremesports.com/Headlight_Socket_Replacement/H4_9003_Bulb_Pin_Out.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 Am desfacut si i-am dat masa cu alt fir si se aprinde becul. Banuiesc ca este releul de lumini unde gasesc este cu 4 pini. Acesta este releul http://www.ebay.co.uk/itm/Mitsuba-RC-2208-Relay-Honda-38501-GN2-014-ST-714200-/380350932471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Pai masa trece prin releu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Martie 2, 2014 Autor Share Postat Martie 2, 2014 Am incercat cu un releu de transalp si tot nu merge becul. Ce ar putea avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Ce-mi place forumul asta unde se dau solutii si cei care le primesc nu incearca nimic in sensul asta. Ai testat si tu nu ai masa ! Ce mare smecherie sa vezi unde duce firul respectiv sau sa-ti pui firul la masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Nici eu nu am inteles. Si nu e prima data cand vad asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Martie 29, 2014 Autor Share Postat Martie 29, 2014 s-a rezolvat am schimbat becul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Deci ai gasit un bec cu masa cu tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Delo suuupppeeeerrrr tare commentul tau am ras 10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate