Sari la conținut

vladutzu_16

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vladutzu_16

  1. Vand tdm-ul, /index.php?/topic/714581-vand-yamaha-tdm-sau-schimb-cu-auto-mic/. Am zis sa postez si aici, poate vad pasionatii de TDM.
  2. Poti detalia te rog traseul? imi cam face cu ochiul...numai ca nu prea am cu cine sa ies...
  3. Am facut azi itp la Adi star, totul a mers f repede, in 20 de min am plecat. Ii intereseaza franele, semnalele, luminile si sa corespunda seriile, nici macar nu l.au mai pornit, de estetica nici nu mai zic ca arata jalnic, dar nu a zis nimeni nimic. Pret 80 lei, ii recomand.
  4. Azi am luat si eu motorul de la Patrick, am venit cu el la munca si merge super, singurul minus e ca sunt incepator si eram sa il scap o data pe loc, nu ajung prea bn jos...i.am facut itp.ul, luni urmeaza sa il inmatriculez definitiv. Sa vad cand il vopsesc sa pun si niste poze...
  5. Salutare, sunt proaspat posesor de moto, yamaha tdm, si stau in militari. Pe unde va intalniti de obicei, poate vin si eu sa ne cunoastem, sa mai primesc un sfat ca sunt incepator...
  6. Parbriz pt tdm 4tx are cineva de vanzare? nu conteaza daca e mic sau mare, parbriz sa fie.
  7. Tin sa va anunt ca am cumparat pana la urma Tdm-ul avariat, e la patrick la garaj, acum caut piese: radiator , plasticul care acopera ceasurile si cadru de bord. Are cineva?
  8. Pai taica-su e mort si are certificat de mostenitor....deci va fi doar un contract de vanzare cumparare intre mine si el...De ce o fi zis aia de le primarie ca trenuie fiscal si dinainte, nu stiu. In fine...vreau o alta parere... Am mai gasit unul: http://mercador.ro/oferta/vand-schimb-yamaha-tdm850-99-ID1JLrJ.html#f3e0608622 Link youtube:
  9. Pana la urma a ramas pe lunea viitoare sa imi dea fiscalul si sa-i dau banii...Spune ca a fost la impozit la el si l-a bagat pe nuimele lui si luni ii scoate fiscalul. Faza e ca am sunat la Primaria Chiajna de unde apartin si o tanti de acolo mi-a spus ca daca am fiscalul e totul ok, nu imi trebuie copie de pe actul de succesiune/mostenitor, doar ca pe langa fisa de inmatriculare cu stampila de la impozit de la el, mi-ar mai trebui o alta fisa de inmatriculare intre el si taica-su cik, si tot asa cu stampila in dreptul lui numai, fara stampila in dreptul tatalui. Daca omul e mort, pentru ce ar mai trebui chestia asta?
  10. S-a dus azi fiul la impozit la el, a zis ca lunea viitoare ii da fiscalul. Eu am sunat la primaria Chiajna de unde apartin si o doamna de acolo mi-a spus ca mi-ar trebui pe langa fisa de inmatriculare, cu viza de la fisc, inca o fisa de inmatriculare, intre proprietarul decedat si fiul acestuia, cu stampila doar in dreptul fiului. A mai auzit cineva asa ceva?
  11. Am si eu o intrebare poate stie cineva. Vreau sa cumpar un motor, proprietarul e decedat si fiul lui spune ca are act de succesiune. Am facut contract de v-c, unde apare numele fiului iar pe carte si talon apare numele defunctului. Trebuie sa scoata fiscalul de pe numele lui, nu? imi mai trebuiesc alte acte pt inmatriculare, cum ar fi copie dupa actul de succesiune?
  12. Motorul e din 2000 are carenele avariate, aparatoarea roata fata si radiatorul si cam atat. Si l-as lua cu 4000 lei (900 euro aprox). Si cu inca 1500-2000 lei eu zic ca l-as face. Plus ca are 3 cutii, sistemul de prindere, mansoane incalzite, priza bricheta, cauciucuri bune. Eu cred ca ar fi o afacere buna, dar daca nu, mai caut. Numai ca nu prea gasesc la 1500 euro din anii astia, 99-01.
  13. Revin cu noutati: Am fost sambata cu Patrick sa vedem un motor avariat pe la carene si radiator, n-am reusit sa il pornim dar pana la urma am stabilit cu vanzatorul ca azi, duminica, sa ma duc sa facem act de vanzare cumparare si sa il iau. Facut actele, la care imi zice de fata cu tanti aia de la acte ca lui ii trebuiesc originalele ca sa scoata fiscalul. Nu am fost de acord pentru ca ar fi insemnat sa raman cu banii dati si doar cu un contract de vanzare cumparare ca sa dovedesc, si am stabilit sa faca fiscalul si pe urma sa ii dau si banii. Problema e urmatoarea: In carte si talon e trecut tatal si vanzator e fiul de 18 ani, el spunand ca are act de succesiune. Dupa ce am ajuns acasa m-am mai documentat cu actul de succesiune si vad ca se face doar in caz de deces. In cazul asta nu e si maica-sa pe actul de succesiune? Cand l-am sunat, il intreb daca e decedat taica-su, imi zice ca e complicat, a incercat sa evite raspunsul, pana la urma a zis ca da si ca ma-sa nu e in actul de succesiune ca erau divortati. Nu as crede ca i-a furat actele lu taica-su si vrea sa il vanda ca a venit insotit de unchi. Intrebare: Merita sa ma complic sau sa evit? Chiar nu stiu ce sa fac si ce acte aditionale imi trebuiesc ca sa il pot inscrie.
  14. Multumesc de raspuns, dar primul este cu mult peste buget iar al doilea...sigur este o gluma.
  15. Vinde cineva tdm-ul? /index.php?/topic/710585-cumpar-yamaha-tdm-4tx/&do=findComment&comment=3713508
  16. Nu ma pricep prea bine dar e posibil sa fie vreun contact imperfect sau vreun scurt pe undeva...verifica firele de la un capat la altul, ti-ar fi bun un aparat de masura.
  17. Salutare! In primavara as vrea sa imi iau un tdm 4tx, ideal ar fi dupa 99, dar vedem ce gasim...insa ma tem ca nu o sa ajung calumea cu talpile pe terra (am 1.78m), am avut un transalp 600 si ajungeam...ce credeti? Eventual poate isi face mila de mine unul din voi si ma lasa sa.l incalec, daca nu e bagat la iernat. La ce ar trebui sa ma uit in mod special, ce probleme comune are? Multumesc de raspunsuri
  18. Suits: cu avocati, e destul de bun. The walking dead: zombie, apocalipsa, etc. how i met your mother, mult mai amuzant decat 2 and a half man. white collar, super interesant, te prinde repede.
  19. vladutzu_16

    Reparatii sei

    Macar cat de cat sa fie asemanatoare, numa verde de kawa sa nu pui...
  20. vladutzu_16

    Reparatii sei

    Salut, Darian, ieri ti-am adus saua de transalp si am zis sa pun poze sa vezi exact ce fel de verde e. Iti dau link spre alt site, nu mai stau sa caut unde sa pun poze, sper sa nu se supere nimeni. http://www.transalp.ro/forum/incepator-pe-transalp-t1663.html
  21. vladutzu_16

    Reparatii sei

    Stai linistit, nu o vreau gata "ieri", pentru ca inca fac scoala, o sa fiu incepator pe transalp. Mai am cel putin 3 sapt pana dau examenul...pana atunci nu e graba.
  22. vladutzu_16

    Reparatii sei

    Salut, Darian! Am si eu o sa de transalp 600 pe care as vrea sa o retapitez...cat ma costa si cum facem sa o iei in primire? Sunt din Buc.
  23. Daca e L, as fi eu interesat, sunt proaspat posesor de transalp, si pana am banii de casca noua, cred k e buna si asta. daca e mai mica...poate e buna pt pasagera mea. Multumesc!
  24. Are careva dintre voi far sau sticla de la far din ala rotund, (honda cb 500, suzuki gs 500, ducati monster, honda hornet) prin casa si nu ii mai trebuie? As fi interesat sa cumpar unul... EDY NR. TEL. CONTACT: 0761135710
  25. Are careva dintre voi far sau sticla de la far din ala rotund, (honda cb 500, suzuki gs 500, ducati monster, honda hornet) prin casa si nu ii mai trebuie? As fi interesat sa cumpar unul... EDY NR. TEL. CONTACT: 0761135710
×
×
  • Creează nouă...