Sari la conținut

Pornire foarte grea la rece MZ ETZ 251


Postări Recomandate

Salut baieti! Am un MZ ETZ 251 si problema e ca dupa un timp de stationare (peste 5 ore de obicei) imi porneste foarte greu cateodata porneste pe la a 6a pedala iar alteori deloc, in aceasta situatie desfac bujia si pun cateva picaturi de benzina in capul pistonului cu siringa dupa care porneste. Care sa fie problema ?? Am desfacut carburatorul l-am curatat am curatat si filtrul de aer (era ok oricum) . Indiferent de metoda de pornire scoate foarte mult fum alb in primele 2-3 minute de functionare. Multumesc ! :143:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bujie M14 CT260, dar gasesti cu greu. La pornire nu stiu cat conteaza cifra termica.

 

Verifica soclul. In capul pistonasului are o garnitura ca un disc. Vezi sa nu fie dezlipita si sa ramana pe fundul canalului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai probabil trebuie sa schimbi simeringurile de pe axul arborelui cotit.Sunt doua simeringuri mari de culoare verde sau albastru de obicei.Simeringul original e de calitate buna dar nu se mai fabrica,iar astea de fabricatie turceasca trebuie schimbat mai des.Simptomele problemei sunt cele descrise de tine,plus ca mai consuma uleiul din cutia de viteze,sau dinpotriva,baga benzina in ulei.Scoate putin ulei si miroase.Daca are miros puternic de benzina schimbul e inevitabil.De altfel daca motorul nu e uzat,tragi shocul ,dai o pedala fara contact dupa care trebuie sa porneasca din prima.



Si inca un aspect:cand dai prima pedala cu shocul tras si fara contact,sa nu tragi de acceleratie!

Editat de etzmz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc! Problema e ca motorul l-am luat de la o cunostinta care a plecat din tara si nu stiu prea multe. Compresie nu pare sa piarda de fapt dupa prima pornire nu mai sunt probleme, numai daca sta mai mult de 5ore oprit. In functionare nu am probleme deloc , merg lejer cu 85 km/h cu inca o persoana in spate. Oricum o sa desfac motorul (pt ca nici nu stiu cand si cum a fost desfacut) si eventual il segmentez. O sa masor si compresia ca sa stiu cum e. :f_biker:

Editat de Ciprian007
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...