Ravenitza Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 stai calm k nu am motor inca, abia in primavara am fost cu o kawa gpz 500s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 cota 1400 cu 50cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Decembrie 9, 2006 Autor Share Postat Decembrie 9, 2006 cota 1400 cu 50cc bv man!!! sa aratam seniorilor ca se poate si asa ca nu ne "crapa" motoarele la genu asta de drumuri! oricum felicitari , pacat ca n-am venit si eu am fost doar pana la snagov..daca stiam ca e soare dupa ploiesti clar veneam...asfalt uscat in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CKS69 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 ciudat , anul trecut cand am fost pana aproape de vidraru cu cobraart si slice&dice (tzr50,cbr125,mito125) si ne`am intors de acolo pe ploaie torentiala si frig tot drumul nu sa luat nimeni de noi ,eram echipati bine etc. Pentru niste pusti de 16-17 ani inseamna foarte mult cateva sute de km pe motor intr`o zona pe care nu o cunosc.nu e chiar asa usor sa faci atatia km intr`o zi cu un motor mic si pe o vreme proasta. asa ca DA,este ceva sa mergi cu 125 pana la cota 1400 pe vremea aia si merita felicitati cei doi.cred ca stiu cel mai bine ce inseamna asta,am facut 20mii de km intr`un an jumate aproape 2 cu 50cc si 125cc (mai mult 50) ,multe drumuri lungi (mare,munte etc) si stiu ce simteam cand pregateam un drum,pe drum si cand ajungeam la destinatie...o placere de nedescris... PS , sunt Reverse...am postat de pe contul unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 cota 1400 cu 50cc Lasa, lasa, Sticksule, ca acum te dai cu baietzii mari... Bafta si iarna scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 cota 1400 cu 50cc Acu nu mai ai rs50 ... welcome la clasa 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 bv baietii!! e super sa vezi ca mai fac oamenii excursii si cu 125cc. si eu deabia astept sa vina primavara sa fac o excursie la un drum mai mare. bafta in continuare "riejuistilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Felicitari pentru reusita . Sunt multi cu motoare mult mai capabile care nu ies din oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Sambata 25 noiembrie "cei 2 baieti cu rieju" s-au gandit sa profite de vremea buna si au tras o fuga pana la munte...am plecat din Buc la ora 9 ...la 10 ne-am oprit putin in ploiesti sa luam micu dejun ,la 11 am ajuns in Sinaia dupa care am urcat pana la cota 1400 excursia sfarsindu-se cu o masa copioasa la taverna Salutare! Felicitari pentru excursie! foarte fain! te rog frumos sa-mi transmiti si mie un feed back despre motocicleta asta (Rieju RS 125), ca m-a intereseaza si pe mine un motor micut, asa ca pentru un incepator cu bani putini, stii ce vreau sa spun... te rog, zi-mi si mie pareri personale, chestii care te-au nemultumit, ce merge foarte bine, ce nu prea merge bine, cat de comoda e la drum lung, cat de stabina este, chestii de genul asta... Iti multumesc anticipat. Sa fii sanatos, si la mai multe excursii!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate