yamaha 608 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut.Imi cer scuze in caz ca nu am postat unde trebuia. Am si eu nevoie de un service sau vopsitorie moto pe cat posibil , in CLUJ-NAPOCA daca exista asa ceva evident , care vopsesc carenele moto cu paleta de culori dupa cod si nu dupa ochii !!Care sa repare carenele deterioarate indiferent ca detin sau nu bucatile lipsa .Toate acestea evident lucrate curat, ergonomic , proportionale , egale, simetrice fara urma de nestiinta .Lucrare pe cat posibil sa atinga perfectiunea si originalul .Daca stiti pe cineva care lucra bine si are si cu ce din Cluj va rog sa ma anuntati si pe mine . Multumesc frumos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Da, in conditiile si exigentele ridicate pe care le ceri(perfectiune cand ai bucati lipsa...)o sa te coste pe la 500 e esti dispus sa dai aceasta suma? Nu ai spus pentru ce moto ,un lucru foarte important,nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Problema rezolvata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 500 e ? Doar nu e camion.. plus ca de banii aia iti iei toate carenele de la mobra )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 (editat) 500 e ? Doar nu e camion.. plus ca de banii aia iti iei toate carenele de la mobra ))))De pe ebay da, chinezesti !Cred ca nu prea stii cat costa carenele OEM. de pe un speed de ex sau un set stikere oem... Omul a vrut perfectiune a si specificat! Editat Aprilie 3, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_nutz Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Salut, Cat m-ar costa un revopsit un rezervor de ER 6n din 2007? Rezervorul e deja pregatit, ar fi un Negru ebony (putin perlat). De asemenea, cam cat dureaza, poti sa te ocupi si de stickere? Mersi in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Problema rezolvata ! si ne zici si noua minunatul loc minune unde ai rezolvat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate