pedalax Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Salutari tuturor! Unde pot gasi in Cluj scutere second inmatriculate? Mai sunt in Oser sau mai bine in targul de masini din Gilau? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 vezi pe taietura turcului,este un baiat in zona care vinde sau la Sermoto,asigura si inmatriculare daca ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedalax Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Multumesc. Eram curios si daca mai sunt si in Oser Pe taietura turcului cred ca este baiatul asta: /index.php?/topic/706965-achizitie-scuter-bogatean-alin-cluj/ . Deci nu... Editat Aprilie 4, 2014 de pedalax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Sunt si in oser, la intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedalax Postat Aprilie 5, 2014 Autor Share Postat Aprilie 5, 2014 Am fost si in Oser, dar erau foarte putine si destul de praf estetic... In schimb am vazut pe un site scutere Peda Shotgun 50 cu 270 de euro. Destul de ciudat mi se pare pretul... Noi cu garantie 2 ani pot sa aiba pretul asta? Chiar daca e chinezarie... totusi... 270 de euro? Ma gandesc ca si Peda astea tot trebuie sa isi faca treaba, adica sa te duca de la A la B, si daca nu le forjezi tin... cat tine un chinez. Ce ziceti, ar merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 motomus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miru Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Da Motomus au scutere si aduc la comanda...sunt baieti seriosi si au magazin in Cluj pe langa podul de la Ira in zona semaforului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Pun si eu o steluta la Motomus,l-am cunoscut pe sef acum 2 zile. Foarte OK omul,serios,organizat si de incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate